Vučić sazvao hitnu sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost

Ostavite komentar


  1. Glavna tema biće kako blokirati opoziciju i kako pohapsiti aktiviste dok ne prođu izbori

  2. Da se proglasi vanredno stanje i policijski cas tako da se izbori odgode i da sve ostane kako je i bilo.

  3. Uuuuuu jeeeeee, Srbija je ugrožena.
    Sutra ćemo znati na čemu smo posle dva, tri vučićeva hitna i vanredna obraćanja.
    Zašto se vučić ne ponudi da bude mirotvorac između Rusije i Ukrajine?
    Ugledan je čovek, pošten, čestit, dosledan, deklarisani demokrata, poštuje Ustav svoje zemlje i sve zakone, poštuje i pridržava se međunarodnog prava, nije ratni huškač niti je ikada bio, uvažava neistomišljenike i političke suparnike, i korektno se odnosi prema njima, sklon je javnom dijalogu, nije prost, ne laže, ne krade, kriminal mu je stran, nije ni u jednoj aferi, uživa ogroman ugled kod Putina, pa i u svetu uopšte, Srbija je najviše napredovala u poslednje dve godine u istoriji čovečanstva…, idealan lik za međunarodnog mirotvorca.

  4. Dajte mu neki atentat, špijuna, bilo koju false flag operaciju, loši rejtinzi a scenaristi Beba i Bler ga napustili.

  5. Tako i ja pozovem Hitnu pomoc danas ali da dodju sutra. Mozda ce mi pozliti sutra. Vatrogascima isto kazem – hitno dodjite sutra! Otkud znam, mozda izbije neki pozar.

  6. Ovaj sto nije sluzio vojsku kao ni tetka Vulin ce da nas uvali u neki novi rat koji cemo da izgubimo kao sve iz devedesetih.

  7. Nisam za njega jer sam bio vojnik 90 I zarobljen ali covek je napravio svoju drzavu napravio sistem zasto njega zanima koliko je benzin struja itd on to ne placa nezna koliko to kosta

  8. Analiziraće, pored predizoborne kampanje i aktivnosti na pripremama za uvoz potrebnog broja glasača i „podešavanja“ izbornih rezultata možda čak i situaciju u Ukrajini. Postoji mogućnost da će pomenuti Kosovo u kontekstu posete „eventualnog poritvkandidata na izborima za predsednika“. I naravno, mogućnostima najave nekog novog atentata, da se nađe.

  9. Bravo Teodora!
    Ova tvoja analiza može da se unese u udžbenike…da nauče naša djeca ko je mislio na njih, na njihovu budućnost.

  10. Aaaauuu… sad će Vrhovni komandant da reši problem i krizu na istoku Evrope, a u regionu Zapadnog Balkana (šta god to bilo, ja Srbiju vidim u regionu Centralnog Balkana) a mi da se ne brinemo, kaže nabavio je pasulja, graška, brašna već imamo (?!?) meso ne spominje (a stočarstvo je uništio), vode imamo onoliko koliko smo spasili…paaa, kome korona nije doakala…

  11. Dokle god su Putinove cerke i deca vodećih ruskih političara na zapadu,nema potrebe da se iko plasi rata. Kada ih vrate u Rusiju,i prodaju firme koje imaju tamo,onda se treba zabrinuti.

  12. Zašto -da li mu opet Vulin i drugari šapuću da neko po ko zna koji put na AV priprema atentat?
    Zato mu i treba zaštita Saveta za nacionalnu bezbednost. Pogotovo sada u predizbornoj kampanji kao odlična reklama o „hrabrosti“ predsednika da se uhvati u koštac sa svima!

  13. Biće sutra: znate, SNS je jedina partija, morate da glasate za nju inače nema više sendviča.

  14. {ta je sa situacijom? Šta se dešava? A, da, ovo što Milorad izvodi je uigrani scenario kako bi naš predsednik mogao sazivati ovakve sednice sa ciljem odvlačenja pažnje sa sviiiih afera uoči izbora. O Bože!

  15. Hitna sednica,ahahaha,samo plaši ovaj nesretni narod,a možda će da pošalje vojsku da pomogne „braći Rusima“!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.