Vučić: Strane službe su sprečile eksploataciju litijuma u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Како сад западне службе, зар није путин крив за све???

  2. E j**iga, koliko je poznato te strane službe su sa onih Salamonskih ostrva, Burkine, a kažu da je odlučujući udarac zadala služba Samoe! Kažu da su iste službe odgovorne i za ove visoke temperature, ali očekuje se da u jednom od narednih obraćanja narodu Srbije ( garant danas oko 18.00 ha).

  3. Strane bi zemlje da se dokopaju našeg litijuma kao što su to radili zbog nafte u Iraku,Libiji pokušavaju i u Venecueli

  4. Zasto zapadne sluzbe sprecavaju rudnik litijuma, a njima najvise treba litijum? Pitanje za predsednika.

  5. A stranci sto su te doveli 2012. God. Na vlast, pa si prodao Kosovo? A lazovu?

  6. Ja se osecam tako bedno kao srpkinja. Nikada se bednije nisam osecala. Ovaj covek, svakom svojom izjavom ponizava moju inteligenciju. Cinjnica da zivim u zemlji u kojoj on vlada je porazavajuca

  7. Gde bi nam bio kraj da se Vučić borio za Srbe na Kosovu i Mrtohiji kao što se bori za iskopavanje litijuma u dolini Jadra.

  8. Laik Aleksandar Vucic treba da slusa nase strucnjake kada je eksploatacija litijuma u pitanju i prihvati njihovo misljenje da ne treba otvarati rudnik.

  9. Biće da su Rusi, pošto Ameri, Englezi i Nemci kopaju i rukama i nogama da se rudnik otvori! Znači, samo naša „braća“ Kinezi ili Rusi! Bruka!

  10. Ni Dinastija nije imala ovakve preokrete – jos da saopsti u kojoj je on sluzbi i kako spijunira sam sebe

  11. Pa ako su te tako nasamarile strane službe, zašto zbog toga ne daš ostavku.
    Za svoje promašaje uvek imaš opravdanje, a za tuđe nemaš.

  12. A. Vucicu ,lazes, muvas , manipulises i krades zajedno sa svojom ekipom !…DOSTA – ponizavajuce je gledati i slusati ga !!

  13. Основа сваке диктатуре су приче о:
    1. нацији (угроженој)
    2. страним непријатељима
    3. домаћим издајицама

    Из тога се генеришу приче о традицији, милитаризам, сексизам, свака врста примитивизма и насиља према „домаћим издајницима“, итд. ….

  14. Lupetanja. Upropastio si poljoprivredu da bi se otvarali rudnici. Da imaš malo mozga, ojačao bi upravo poljoprivredu jer hrana je budućnost. Džabe litijum ako čovečanstvo gladuje. Budalo.

  15. Kakvo, uvek isto lupetanje, Gospode Bože… Pa kad obrne krug sa svim temama, onda sve opet ispočetka….

  16. Zapadne službe sprečavaju Rio Tinto, ahaha…a i šta ću kad mi dete voli slatko. Narode, stidecemo se samih sebe za koju godinu kad ovaj huligan otperja

  17. vucicu amerikanci odredjuju sta ce se raditi u srbiji i sluzba db englezi komanduju policijom a ti samo moras da radis kako ti oni narede

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.