Vučić: Stručni timovi će odlučiti da li uvoditi dodatne epidemiološke mere, ali moramo da živimo

Ostavite komentar


  1. Šta više reći što nije rečeno? Ovo niko i ne čita a ko bi trebao! Ako ste primetili više niko i ne daje komentare sve je postalo uzalud.

  2. Koja ekonomija. Koji BDP. Hrvatska i Bugarska imaju za 80% veci BDP/po glavi stanovnika. Necemo ih stici 20 godina. Za 9 godina povecali dug za 15 milijardi dolara a uradili 350km autoputeva i brzih saobravajnica. U izgradnji je 324 km puteva. Sve to ne vredi 6-7 milijardi. Sva prica je u cilju politickog marketinga i pobede na izborima. Nece Vučic da ljuti mladje gradjane jer mu trebaju glasovi. A broj tih glasova je daleko veci od broja potencijalno zarazenih i ne daj bože preminulih. Predsednik se krajnje neodgovormo odnosi prema zaštiti zdravlja gradjana. U epidemiji su bitne protiv epidemijske mere. To je aksiom ponasanja. Kovid bolnice su poslednja i najskuplja brana odbrane.

  3. Da postoje stručni timovi ne bismo bili tu gde jesmo. Isto tako neki ljudi bi verovatno bili na terapijama i pod nadzorom i ne bi mogli da se šetaju naokolo i obavljaju bilo kakve javne funkcije.

Ostavite komentar


Društvo

Akademik Vladimir Kostić: Učitelji na margini 10

Akademik Vladimir Kostić: Učitelji na margini

Akademik Vladimir Kostić ocenio je danas da su nekada po selima Srbije samo učitelje zvali "gospodom", dok su danas smešteni na margine društvenog značaja, slabo su plaćeni i "ponekad ih bijemo sami ili naša zapuštena deca".

Naslovna strana

Naslovna strana za 31. avgust i 1. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.