Vučić sutra „nosi“ mamograf u Leskovac: Gde će sve do marta stići obećani medicinski aparati (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Ko donira mamograf i ostale uredjaje, za cije dostavljanje je nadlezan Glovo Vucic? Zasto mi se cini da je to sve kupljeno iz budzeta, od NASIH para?

  2. a gde su ti iz te turske kompanije ..gde ..gde je menadžment rukovodstvo gde ..radnici. o tome ne piše se nista..pa lepo dobili novac sve džabe malo radili i otišli sa ostacima novca, sad ce i ovi tako …i oni uzeli debele pare i pitanje je dokle će da budu…,

  3. Odlična vest za građane Leskovac i naše dame. Više neće morati da idu u druge veće gradove kako bi obavile pregled već će to moći u svom gradu da urade.

  4. Сада још и да покаже како се користи мамограф.Шта рећи а да не заплачеш. Нешто што је нормално под овом влашћу се претвара у ванредни догађај.Још већи је проблем што је здравство срозано до крајњих граница.Поставља се питање ко ће радити прегледе и ко ће читати снимке?

  5. Dali u ovim manjim gradovima,ima radiologa???Ovaj polupismeni narod,nezna,da se snimci trebaju,ocitati.

  6. @Sava
    Savo, ne treba njima radiolog. Vučić će njima da očita snimak.
    Kada je mogao lekarima da objašnjava kako se koristi respirator, čitanje snimka je njemu luk i voda.

  7. A po kom to članu Ustava predsednik deli „mamografe“? Valjda po onom istom po kojem je učio lekare kako se koriste „respiratori“. Sve je bio, ništa bio nije.

  8. Imamo li mi resornog ministra (ministarku) koji bi eventualno otišao i uručio taj mamograf?!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.