Vučić: U gašenju požara na Novom Beogradu prvi put korišćeni helikopteri Ka-32 kupljeni od Rusije

Ostavite komentar


  1. Duško Radović :
    Koliko me zabrine obaveštenje, toliko me zasmeje objašnjenje.

  2. Zašto me ne bi začudilo da ste ga i zapalili samo da bi prikazali nove helikoptere u akciji?

  3. Koliko sam nesrećan što je gorelo,toliko sam srećan što sam izbacio 72 tone vode na izgoreli objekat,lepo rečeno,nem šta ni dodati ni oduzeti,da je nije tragično,bilo bi smešno do suza.Budućnost je već stigla,ne moramo da čekamo 2027.g.

  4. Svečano otvaranje novog investicionog ciklusa. Nekada se to činilo polaganjem kamena temeljca a danas ovako.

  5. Ovaj je covek stvarno bolestan: on bi da se hvalise i da bude ‘velesila’ cak i kad drugima gori kuca!
    Neizivljeni psihopata kog nisu zvali na rodjendane kad je bio mali!

  6. Mnogo lud čovek mnogo je bitno čiji su helikopteri a banje je bitno da se požar dva puta dešava a da se nisu sanirane posledice prvog.

  7. Od svega treba napraviti neku političku ćar, pa tako i od požara, jer je Svevideći blagovremeno nabavio helikoptere od make Rusije. Čudi me da nije upravljao sa nekim od njih i gasio požar. Za požar, koji je rasplamsao i u kojem gori Srbija, ne postoje protiv požarne mere.

  8. To je toliko vazno od koga su kupljeni da bez toga ne bi mogli da se gase pozari joj Boze ima li te spasi nas od ovig rusofilskih ljudi uzas!!!!

  9. E neka si se ti nama oglasio u vezi pozara taman posla nesto da propustis. Blago nama, sada ne moramo da brinema kada gorimo, eto nam ruskog helikoptera.

  10. Da li treba da se zapitamo po ko zna koji put zašto predsednik jedini objavljuje vesti koje se njega apsolutno ne tiču, kao što je korišćenje helikoptera u gašenju požara na Novom Beogradu? Kakva smo to država ako smo uopšte država?

  11. Bice interesantno videti koja firma ce početi radove na toj top lokaciji,automatski eto odgovora na to kako je izbio požar. Osiguranje fino naplaceno,svi namireni, a gašenje požara se pretvorilo u vežbu da se pokažu novi helikopteri. Severna Koreja da nam pozavidi.

  12. Pre nego što ste se surduknuli da date izjavu za javnost, morali ste sa samim sobom da prečistite da li ste zbog požara u kineskom tržnom centru, i to po drugi put za dve godine, srećni ili nesrećni. Povodom ovog požara i ogromnog zagadjenja vazduha na 20 metara od stambenih zgrada, materijalne štete, povreda jednog vatrogasca, postojale su i neke druge reči koje izgleda ne postoje u vašem vokabularu, kao što su zabrinutost, žaljenje etc. Ovako ste samo nastavili da brukate sebe i državu.

  13. Malo pre mi leteo iznad glave… Pa to su krsevi od pre 40 godina preziveli Avganistan… Sklampocije a la Rusiana.. Jadni mi Srbi…

  14. Moralo je da se gasi nečim pa čak i sa Ruskim helikopterima, za mnogo kvalitetnijeg sa zapada mi nemamo para da ih kupimo ili ne želimo.

  15. Добро се огласио. Нема га цео сат, баш сам се потресао. Уххх добро је!!!

  16. Novi Beograd, najveća opština u zemlji po broju stanovnika, ima neku mizeriju od vatrogasne stanice, sa 4 vatrogasna vozila. Vlast je ovo napravila tek da se kaže da nešto postoji. Uvek su na ovoj opštini požare gasili najviše vatrogasci sa Voždovca (relativno brzo mogu da dođu auto-putem), kao i Zemuna (blizu su) .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.