Vučić: U Srbiju stiglo još 10.000 vakcina protiv korona virusa

Ostavite komentar


    1. Pa prekosutra Velika Albanija, onda opozicija, pa vakcine, njegova mađta radi svašta!

  1. Necemo dozvoliti da prepustimo slucaju ovaj globalni problem sa pandemijom korona virusa i ostanemo na kraju bez vakcina, sto bi bilo apsolutno pogubno po celu naciju! Bice vakcinisani svi koji to budu zeleli!

  2. Zelim da primim fajzerovu vakcinu,jer sam asmaticar koji je imao infrakt pre 2,5 godine.Vakcinu bi platio koliko drzavu kosta,ili da to bude neki uvoznik.Znam da je problem cuvanje tih vakcina,ali za ovakve bolesnike trebalo bi ministarstvo zdravlja da nadje resenje.

    1. Astmatičar bez t hoće da primi fajzerovu vakcinu jer je imao infrakt.

    2. Било је 11800,бар тако је речено у јутарњим вестима.Вучићу ко је украо 1800 вакцина,дали нису одвојене за мафију на власти.

  3. Na trzistu je pravi „rat“ oko nabavke vakcina, svaki novi kontigent za koji se izborimo i uspemo kupiti je od velikog znacaja, samo da nema prekida u masovnoj vakcinaciji.

    1. Kad je to „rat“ za vakcine kada ih nasa drzava ima u izobilju, poklanja Makedoniji rusku i kinesku vakcinu, a mnogo ljudi se prijavilo za vakcinaciju a nisu pozvani jer nema vise ruskih vakcina.
      ruske vakcine

    1. Sram te bilo za ovaj komentar. Dok se predsednik bori da nabavi vakcine ti ovde trolujes

      1. Čovek je samo rekao istinu, nije Vučićev posao ni da nabavlja vakcine ni da glumi portparola ministarstva zdravlja.

  4. Toliko, pa to je baš značajna količina da nas sam predsednik lično obaveštava

  5. Ukoliko Kovaks program i ostali proizvodjači budu ispoštovali ugovor koji smo sklopili sa njima, ne bi trebalo da imamo problem sa nabavkom vakcina. Vučić je uradio sve što može jedan predsednik da uradi. Ostalo zavisi od njih.

  6. Odmah da bar 8000 vakcina pokloni Ugandi… ili nekoj drugoj zemlji. Onako, po običaju…

  7. Ovo je suviše mala količina da bi trebalo neko njome da se hvali, a ponajmanje predsednik države.

  8. Zanima me da li drzava Srbija ima ministarstvo zdravlja koje bi trebalo da brine o vakcinama, ili joj ni jedno ministarstvo nije potrebno kad je Aleksadar Vucic tu da bude zaduzen za sve u drzavi.

  9. Nova isporuka vakcina je korak blize normalizaciji zivota.Malo po malo ali Srbija radi odlican poso kada je u pitanju masovna imunizacija.

  10. Вакцине су спас за овај народ. Само је несебично залагање Горана Весића омогућило да схватимо колики је значај вакцинисања!
    Весића за градоначелника!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.