Vučić: Ugovorili smo 6,5 miliona vakcina ali ne možemo sve da dobijemo

Ostavite komentar


    1. To se zove prokletsvo,uzimati 6 puta veći broj vakcina za razliku od broja stanovnika pa stvarno nemam reči kakvi su to ljudi. Pobedićemo u borbi bitno je samo da budemo strpljivi.

    2. Ako nema vakcina, kako to da smo među najboljima u svetu po broju vakcinisanih? Ima vakcina, ne sekiraj se ti, samo čovek objašnjava kakva je situacija i koliko je teško do vakcina doći.

  1. Неће ни сви излапели пензионери да се више вакцинишу, а он поручује. Пропала им је ова превара. Као са свињским и птичим.

  2. Sta se drugo i moglo ocekivati od bogatih, ali nismo ni mi basibozluk neki tamo, snalazimo se i mi na zalost mnogih, na radost retkih.

  3. Bitan je trud i zalaganje, Predsednik se zaista trudi da nabavi što veći broj vakcina za svoju zemlju.

  4. Bitno da će stići veliki broj vakcina,ne znam samo čemu ovi negativni komentari.

  5. Da oni su trenutno samo u mogućnosti, ali bićemo i mi, i neka smo mala zemlja ali smo borbeni.

  6. Biće vakcina za sve, i za imunizaciju i za revakcinaciju. Država je obezbedila.

  7. Bitno je da virus polako suzbijamo, i da imamo što manju zaraženost kod građana.

  8. Svetska Zdravstvena organizacija je prevara veka nijedna od 4 kubanskih vakcina se nije na šla ni na jednom spisku. Kubanci pomažu Africi i Južnoj Americi, trebalo bi da pomažu i Balkanskim državama jer nema ko. Sramota jedna velika.

  9. Neka prica ko sta hoce ali ja sam prijatno iznenadjena kako se nasa vlast nosi sa korona krizom. Sta bismo radili da Vucic ne trazi pomoc na sve strane? Da on nije uporan, nasi roditelji ne bi sada primili vakcine.

  10. Vucic nema blam da trazi vakcine, jer za njegov narod nema sta ne bi ucinio. To je pravi drzavnik i narod to ume da ceni.

  11. Proizvođači vakcina ne mogu da zadovolje potrebe tržišta i to predstavlja ozbiljan problem.

  12. Bogati uvek gledaju da sve prigrabe za sebe, ali Srbija se odlično snalazi u takvoj situaciji.

  13. Vakcina je jedini spas za koronu i zato se svaka držaav trudi da je obezbedi u što većoj količini.

  14. Problem nabavke vakcina je prisutan u celom svetu. Neophodno je da se nprmalizuje situacija na tržištu da bi pobedili koronu.

  15. Ne bi me iznenadilo ji da virus nestane i bez vakciancije jer veliki broj ljudi ni ne zna da ga je preležao, što nam je omogućilo da steknemo kolektivni imunitet.

  16. Citam u novinama da u okolini mnoge drzave nemaju nijednu, dobro smo mi i prosli opet u svemu ovome i nadam se da ce te isporuke ici svojim tokom i dobro, da pobedimo ovo zlo konacno.

  17. Moj deda je primio i lepo se oseca. Ne sumnjam u vakcinu, jer pre svega verujem svojoj drzavi i to mi je dovoljno, ne bi se niko igrao sa tim stvarima.

  18. Svetska solidarnost, tj solidarnost velikih prema malima je otisla u tri lepe… Posle ove pandemije, svet vise nece biti isti.

  19. Drzava je pokazala svoju odlucnost i volju da obezbedi vakcine i mi verujemo da cemo uspeti.

  20. Drzava je jos jednom pokazala da vodi brigu o svojim gradjanima i ako u ovom trenutku nemamo dovoljnoo vakcina ne znaci da ih uskoro necemo nabaviti.

  21. Sada se ispostavilo da je izuzetno teško doći do vakcina, a kamoli do dovoljnog broja da se sva populacija vakciniše u kratkom roku. Ipak, država mora da da sve od sebe da, iako u smanjenom broju, te vakcine polako pristižu.

  22. Trebamo biti zahvalni nasoj drzavi i Vucicu koji se konstatno bori da obezbedi vakcine za sve gradjane.

  23. Cela dežurna bot ekipa deli komentare. Stvarno mislite da Vučić govori istinu kada kaže da neki uzimaju šest puta više vakcina nego što im je potrebno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.