Vučić uputio saučešća porodici i kolegama ubijenog policajca Nikole Krsmanovića 1foto (BETAPHOTO/MILOŠ MIŠKOV)

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je telegram saučešća porodici i kolegama ubijenog policajca Nikole Krsmanovića.

„Izuzetno me je potresla vest o smrti policajca Nikole Krsmanovića, koji je ubijen u podmuklom napadu dok je časno obavljao svoju tešku dužnost“, naveo je Vučić.

„Sa dubokim bolom i tugom primio sam vest o tragičnom gubitku vašeg sina i brata, hrabrog policajca Nikole Krsmanovića. Njegova posvećenost službi i neustrašivost neizmerno su doprineli očuvanju sigurnosti i mira u našoj zemlji. Njegov gubitak je nenadoknadiv, ne samo za vas, njegovu porodicu, već i za celu našu zemlju“, poručio je Vučić.

Nikola je bio istinski heroj, koji je svoj život posvetio zaštiti drugih, a njegova hrabrost i profesionalnost vodile su ga kroz sve izazove i opasnosti koje je njegova služba nosila, dodao je Vučić.

„Primite moje najiskrenije saučešće. Neka vam snaga i hrabrost koje je Nikola pokazivao u životu budu uteha u ovim teškim trenucima. Srbija nikada neće zaboraviti njegovu žrtvu i nesebičnu predanost dužnosti“, navodi se u telegramu predsednika Srbije.

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je noćas u Loznici ubijen jedan policijski službenik, dok je drugi teško ranjen. On je trenutno van životne opasnosti.

Za napadačem se i dalje traga.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari