Vučić: Uskoro će biti doneta presuda za slučaj paljenja kuće novinara Milana Jovanovića

Ostavite komentar


  1. „Biće uskoro presuda za slučaj Milana Jovanovića. Moramo da ga rešimo što pre. Naše pravosuđe ima svoj posao i ono zna kako treba urade to – ja ne mogu da im se mešam.“ Ne moze da se mesa ali najavlljuje uskoro presudu. . U dve recenice napravi oksimoron.Dajte vidite to sa terapijom, smanjite dozivljaj ! On „strmoglavo“ gubi njegova jedina svojstva: vise ne ume ni da laze.

  2. Da li je to av postao portparol suda?
    Kako to misli : moramo da ga rešimo?
    Znači li to da više sudovi ne mogu da donesu
    presudu bez njega? Odvratno…

    1. Tako je isto resio sve slucajeve
      Oliver Ivanovic
      Pevacica
      Sava Mala
      Ubistva novinara
      Krusik
      Organska droga
      Helicopter
      Lazni doctorati
      Lazne diplome

  3. Kraaaaljuuuuu. Braaavoo!!! Tako se to radi. Šta će nama sudije, sudionice, skupštine, vlada i ostale gluposti, kad imamo imamo Vas. U Vama je utkana i izvršna i sudska i zakonodavna vlast. Kao u Severnoj Koreji. I šta rekoste „evo od sutra ćemo rešiti slučaj paljenja kuće tog novinara, dosadiste više s tim“. A šta će biti Dželjanom?

  4. Zakon je za sve isti, suditi po Bogu i istini da pobedi pravda.. Unistenje jednog doma je za svaku osudu!!!

  5. Vratilo se doba Osmanskog carstva,kadija te tuzi ( brani) ,kadija te sudi. Za organizovani kriminal i zloupotrebu vlasti njemu treba suditi. Taj je svoju ulicu gde stanuje,nazvao po svojem prezimenu i to nije moglo ni u Srbistanu Osmanskom. Kadija vaga da bi posle opravdao presudu. Zlocin ne zastareva,samo da znate.

    1. Jeco duso aktivno pratim komentare i shvatio sam da si ti Vucicev bot i da to radis za sendvice 🙂 jel za tako „prost zlocin“ za koji se zna ko ga je pocinio treba godinu i po da se kao donese presuda? Ako tako treba onda svaka ti cast kao coveku ako se vi botovi mozete svrstati u ljude

  6. Znači palo je zavrtanje ušiju pa ćemo uskoro čuti šta je predsednik presudio u ime nezavisnog sudstva. Ovo je za zlatnu medalju i svaku pohvalu. Do viđenja za sva vremena!

  7. Jeste li to konacno nasli zamorce, tj nekog ko ce za novac priznati da je to uradio jer je bio pijan ili drogiram i da to nema nikakve veze sa vama i sa tim sto je covek pisao? Svaka vam cast,kad vas se resimo ima da slavimo.

  8. Iskreno neznam za koga bi glasao, nema tu mnogo dobrih politicara koji se isticu iz mase istih ili slicnih ali cu izaci i glasati za onoga za koga sam najubedjeniji da nece uci u koaliciju na Vucicem ma ko to bio, poznato je da i mi koji ne izadjemo na izbore glasamo a da toga nismo ni svesni, da nam pokradu glasove, ne podržava njih ovoliko ljudi koliko glasova dobiju vec ih obezbedjuju ucenom i podmicivanjem

  9. Pa neka doneta odluka, i stvarno bih voleli da znamo, da li je iko u tome učestvovao ili su bile stare instalicaje.Koliko mediji zaista žele da Srbiju unište.

  10. Samo me interesuje ko kome i šta zabranjuje, pa koliko je u poslednje vreme bilo provokativnih informacija od kojih pojedine Srbija nije ni demantovala već su to uradili drugi takođi nezavisni mediji koji su izneli stvarno stanje, a uz to bilo je da se nešto navodno sazna u nedelju ili ponedeljak a objavljuje nakon nekoliko dana a da se pri tome i ne proveri da li je u međuvremenu došlo do nekih promena. Da to nam je Srbija bez slobode medija?

  11. Po komentarima ovo postade konzilijum sa mnoštvom različitih dijagnoza, samo me interesuje koja će biti konačna, mogu li ovi „doktori, psihijatri i psuholozi“ da se dogovore ili sve prpuštaju izbornom procesu da sam narod donese konačnu dijagnozu?

  12. Šta će sud reći videćemo, kada počnu da rade ili ćesveopet biti onlajn, ja ne bih tamo ulazio dok se ne izvrši čišćenje i dekontaminacija zbog ove pandemije.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.