Vučić vratio 5.000 dinara penzioneru

Nakon što je Mile Delić dva puta odbio novac isplaćen kao pomoć, predsednik države uzvratio

Ostavite komentar


    1. Potez nemoći, i pored apsolutne vlasti na životima građana Srbije…

    2. Jao bando,kukala vam majka. Smešni ste i tužni,kako ko dijagnozu ima od vas sa plitkom pameću.

  1. Moj komšija , čovek seljak , često kaže: „Pored onolike Afrike i Amerike , đe sam ja pogodio da se rodim“ ! Ne znam da li se još neki predsednik DRŽAVE bavio ovakvim stvarima ? Na primer Drug Tito ?! I on je , mislim , bio NAŠ predsednik .

    1. Srbomrzci,široko vam polje. Idite bre u P.M. i pustite nas da živimo bez vašeg trovanja inteligencije.

  2. Ako sam pažljivo pročitao, penzioner je dva puta slao tzv. treneru novac a ovaj je njemu jednom poslao novac pa se pitam šta je bilo sa novcem koji prvoposlan prvorođenom. Drugo, u tekstu se kaže da je penzioner tzv. predsedniku vratio njegov novac. Kako to „njegov“? Pa nije valjda pomoć penzionerima isplaćena iz džepa AV-a?

    1. Prva suma jeste ostala u budzetu, dok drugi deo o „njegovom“ novcu jesi shvatio bukvalno. Ako vec kritikujes, daj da to bude kvalitetno. Ostavi se populizma. Svakome iole normalnom je muka od njega. Kritika je vazna a populizam ubistvo zdravog razmisljanja.
      I pomalo si sezaneo sa ovm takozvani. 🙂 Pazljivije malo citaj.

  3. Ja sam neko ko je tek na početku svoje radne karijere, još uvek u prvoj četvrtini i kao i uvek kada se povede priča o smanjenju penzija, pitam kako se niko nije bunio kada su im povećavali penzije iznad mogućnosti koje ima naš budžet?! Tada nisu razmišljali o budućnosti nas mladih, već je bilo „daj što više para“. Gde su bili razni Delići (on lično možda nije bio penzioner) kada je Tadić 2012. pred izbore povećao penzije za 10%, iako je i premijer Mirko Cvetković bio protiv toga, sve u nadi da će dobiti izbore. Zašto se tada nisu bunili i rekli da neće da uzimaju novac od budućnosti svoje dece i unuka? Znam da većina penzionera ne razmišlja kao Delić, već naprotiv. Najviše se bune oni koji su imali najveće penzije. Jeste top logično, jer im je najviše i uzeto, ali i pored toga su imali za pristojan život, za razliku od mnogih. A trebalo bi da bude srećan i ponosan, jer zbog toga Srbija danas finansijski mnogo bolje stoji. I da me neko ne shvati pogrešno, ova vlast ima mnogo minusa (izvlačenje novca iz budžeta, sloboda medija, loše pravosuđe…), ali oko finansijske konsolidacije su uradili veoma dobre stvari. Kada bi ovo rekao neko iz opozicije, odmah bih glasao za njega. Ali ne, oni misle da Vučića pobede Vučićevim oružjem, tj. manipulacijom. A teško da neko ima bolje savetnije od njega po tom pitanju.

    1. Penzioneri su u proseku 35 godina uplacivali doprinose za peniono i invalidsko osiguranje dok tvoja četvrtasta generacija zivi od kojekakvih rijalitija i zadruga i kad odu u penziju nemogu ni najosnovnije zivotne potrebe da finansiraju
      Zato bolje nemoj da pricas nesto u sta nisi upucen

      1. Na mladjima svet ostaje.To je i argh dokazao svojim misljenjem.Pozdravljam njegov stav.Gospodine Delicu,ocito ste imali veliku penziju kad toliko zalite.I ja sam penzioner i ne zalim ni jedan dinar sto nam je umanjivana penzija. Nase penzije nisu bile realne.Drzava se zaduzivala da bi isplacivala penzije.Vrlo dobro su svi penzioneri znali da su pok.Krkobabic i drustvo ucenjivali vladu i drzavu da povecava penzije neosnovano.Nije drzava uzimala od penzija nego su penzije umanjivane. Nisu ni rasle opravdano za onaj trenutak. Ponosna sam sto je drzava na stabilnijim nogama i danas smo u mnogo boljoj situaciji.I gradimo i radimo i jaca drzava. Zivela Srbija!

    2. Слушај ти боримо,ја сам моју пензију крваво зарадио јер сам сваког дана на послу био у ризику да настрадам,радио на терену под најгорим временским условима,а од плате добар део ишао за пензијско.И онда се појави лопурда која ми четири године отима моје паре,на да би спашавао Србију,него да би плаћао вас ботове( скотове) .Е сада кад је Србија економски Тигар што бандит не врати шта је отео,а не да дели свима по 100 Евра.

  4. Zašto nije njemu, a i nama ostalim penzionerima, vratio ono šta nam je oduzeo a ne ovo zamazivanje očiju. Verovatno čeka da nas što veći broj pomre dok ga međunarodni sud ne primora da nam to vrati a onda će on da se hvali kako je uštedeo te pare državi

  5. Penzionerska patetika… nije mu Vucic poslao pa da njemu vraca. Neka vrati onom ko mu je isplatio.

  6. Jadan i bedan potez penzionera.Neka kaže kolika mu je penzija.Ako neće, novac je bez reklame trebalo da vrati tamo otkud je i dobio ,a Vučić mu to nije poslao nego je to samo omogućio.Bez samoreklamiranja molim.

Ostavite komentar


Društvo

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice 8

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice

Specijalno tužilaštvo Kosova saopštilo je da je danas intervjuisana ministarka pravde Aljbulena Hadžiju, sa ciljem da razjasni njenu izjavu datu TV Dukađini, u emisiji "Debat plus" od 02.07.2024. godine u vezi sa mogućim sastancima i razgovorima sa tužiocima i sudijama za određene slučajeve, kao i njen post na društvenoj mreži Fejsbuk od 20.07.2024. godine u vezi sa bekstvima koja su se desila iz kosovskih zatvora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.