„Vučić vrlo precizno formulisao svoju izjavu“: Šabić o godišnjici rušenja u Hercegovačkoj

Ostavite komentar


  1. Vek trajanja takve gradnje je 50 godina uz redovno održavanje. Nakon 50 godina vrši se procena isplativosti daljeg održavanja. Ponekad je isplativije srušiti i dići nešto drugo. Eto, ja nama želim kad dođe vreme da se sve to poruši, e tad da pametniji ljudi od nas tu podignu taj Vaš nedosanjani park, senovit, pun drveća, tik uz Savu.

  2. Strašnije od nelegalnog rušenja je to što je neko doneo odluku da na jednom delu teritorije republike Srbije, na odredjeno vreme, suspenduje Ustav i svu vlast preda neformalnoj nasilnoj maskiranoj grupi ljudi! Kako to nije jasno?

  3. Београд на води је урбанистичка катастрофа престонице.
    Сада је све непоправљиво.

  4. To nema veze kako je on to preformulisao- postoji sumnja da je on imao saznanja o tom događaju i to u trenutku kada se rušenje događalo.
    Da li neko veruje da se ista događaja bez da On to ne odobri

  5. Ne znam u čemu je problem, imali smo 7 godina da skinemo sa vlasti. I šta smo uradili??

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.