Vučić za FT: Blokada izvoza vakcina iz EU mogla bi da utiče na program vakcinacije u Srbiji

Ostavite komentar


  1. To se strucno zove treca faza klinickog ispitivanja na zamorcima Srbije… ili srpski mako sam lovu za ispitivanje i sad delimo podatke iz ljubavi.

  2. Srbija će uspeti da vakciniše celokupno stanovništvo i postigne kolektivni imunitet i vrati život u normalu.

    1. Slazem se u potpunosti da cemo uspeti da vakcinisemo vecinu stanovnistva protiv korone kako bi mogli da se vratimo normalnom zivotu

  3. „Vakcinisaću celu naciju“, rekao je Vucic. Evo mene vec sam zavrno nogavicu i cekam.

  4. Teško za okolinu.Dete mi stalno izvodi sve novije i novije excese,hoće da je glavnida ga se svi boje,da im bude vođa,neće da sluša ,laže i krade od drugova,a ničim nije zadovoljan,ne raduje se.Moramo ići po savet psihijatra,nije on vise mali.

  5. Srbija je na vreme reagovala i obezbedila vakcine, gde je svojim građanima omogućila da biraju koju će da prime. Srbija planira da podigne dve nove fabrike vakcina čime postaje, potpuno nezavisna od uvoza.

  6. Srpske vlasti daju sve od sebe da sto pre nabave neophodne doze vakcina za celu naciju, jer je to jedini izlaz iz ove veoma teske situacije za celu planetu! Stoga budimo zahvalni predsedniku i ostalima iz kriznog staba, imajuci u vidu da 90% naroda sirom sveta vakcine nije ni videlo!

  7. Mene lično ne bi takav potez iznenadio jer oni samo rade šta im Bajden naredi.

  8. ‘Vakcinisnju celu naciju’, rekao je (Vučić).. jer država to sam ja!:

  9. Sta reci za ovakve besmislene odluke EU? Nijednu vakcinu nismo dobili od njih, da nismo bili odgovorni i na vreme se okrenuli ka Kini i Rusiji, još uvek bi cekali na vakcine. Jako lose poteze vuce EU…

    1. EU se stvarno ne snalazi dobro sa vakcinama. Međutim, teško da Srbija može nešto da joj prigovori, sa svojim ludački visokim brojevima, svojim šizofrenim političkim odlučivanjem nesposobne vlasti, svojim sakrivanjem stvarne situacije i brojeva, kao i potpuno neodgovornim ponašanjem ogromnog dela stanovništva. Svaka država mora imati neki procenat „problematičnih“, tako negde od 10-15%, ali u Srbiji je to izgleda pre oko 30% I većina ih je već na vlasti. Zatucanost u pravom smislu.

  10. Kad zagusti, kao sada sa vakcinama, EU poprima oblike bivše SFRJ. Sa Brisela kao da sve prelazi na pojedinačne članice – snađite se kako znate!

  11. Nemcemo dozvoliti blokadu izlaza vakcina iz Srbije i u Srbiju…mi se borimo

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.