Vučić: Za sedam, osam dana moguće otvaranje obnovljenog bloka Infektivne klinike

Ostavite komentar


  1. Obnavljanje bolnica u ovim teskim danima je jako znacajno i pohvalno! Ne posustajemo, zajedno i hrabro u borbu protiv korone!

  2. Odlicna vest u ovom losem vremenu. Svaki novi lezaj je zlata vredan za zdravstveni sistem.

  3. Za nedelju dana moguće je da će se otvoriti obnovljeni blok Infektivne klinike u Beogradu. Ovaj blok će raspolagati sa oko 100 ležajeva. Obnavljanje bolnica u ovim teškim trenucima je za svaku pohvalu. Zajedno i hrabro protiv covida 19.

  4. Najiskrenije raduje me svaki slobodan bolnički krecvet jer je to znak da ima više zdravih, a opremajmo bolnice sa nadom da nikada neće biti popunjene.

  5. Nikada ni jedan bolnički krevet nije viška, bolje prazan krevet nego da je u njemu pacijent koji se bori za život.

  6. Iskreno se nadam, da neće morati da se popune svi ležajevi u obnovljenom krilu infektinve klinike, i da će broj obolelih od virusa početi da pada.

  7. Svaki dinar uložen u zdravstvo je pametna investicija, jer to nisu kapaciteti za jednokratnu upotrebu, već će nam koristiti i u vremenu koje dolazi.

  8. Povećanje kapaciteta bolnica, nabavka nove opreme i vakcina u ovom trenutku samo može da pomogne u borbi protiv kovida i da barem malo rastereti ionako preopterećen zdravstveni sistem.

  9. Sjajne vesti! Konacno da infektivna klinika dobija novi zasluzeni izgled i pristojne uslove za lecenje pacijenata.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.