Vučić „zaboravio“ na predizborna okupljanja naprednjaka u maju

Predsednik Srbije tvrdi da se niko nije zarazio na izborima i da SNS nije organizovala skupove

Ostavite komentar


  1. Poštovanje gospodinu Radovanoviću, jedan ste od retkih, barem kojeg zna širajavnost, koja ima smelosti da kaže ono što svi znaju, čak i oni koji nisu za to stručni…

    1. Čudno je što Radovanović ne želi da se priključi kriznom štabu i stalno nešto kritikuje.

      1. A zašto bi se uopšte priključio Vučićevom korumpiranom, ispolitizovanom i lažljivom ,,kriznom štabu“?

        1. Tacno zasto bi se prikljucio, to nije krizni stab to je vucicev stab

        2. Ako zna da kritikuje , neka prihvati tu odgovornost i prikljuci kriznom stabu. Lajavaca nam je preko glave!

      2. zašto čudno? jednostavno, ne želi da vadi „kestenje iz vatre“ sada kada su sve uprskali. Pametan čovek!

      3. Šta je konkretno čudno?
        Što neće da se pridruži grupi lažova?
        Vi bi se priključili grupi lažova iz Vaše struke? Ako je tako, čudno je što bi im se priključili.
        Vi ste upoznati da je u kriznom štabu bar trećina političara i deo doktora koji su poslednji put za epidemiju i virus čuli na fakultetu?
        Takvom kriznom štabu je po Vama čudno odbijanje da se priključi?
        Ja bih rekao naprotiv, služi mu na čast.

  2. re: Vučić „zaboravio“ na predizborna okupljanja naprednjaka u maju

    Taj sebi najlakše oprašta, a kaže se da niko sam sebi ne može da oprosti, mada možda neko može ako je podvojen.

  3. Ovaj Radovanović kao „Dijamant“ u sve se meša, očekujem uskoro da bude članak o tome kako se vozi podmornica.Kritikuje AV zbog pojavljivanja ma TV i što se za sve pita,a i sam je takav,oladi malo profesore,igraj šah.

    1. @Željko,da li si siguran da se profesor meša u sve? Rekao bih da se meša u stvari koje su mu struka. Nije crtao koridor, skidao brda, hapsio kriminalce, delio ovce i kokoške, delio respiratore, računao BDP,…. Misliš da su to oblasti za najboljeg studenta u istoriju Pravnog fakulteta?
      Nekima je bolje da ćute. Deluju pametnije

      1. Upravo tako ! “ Bolje je sedeti i ćutati da svi misle da si glup , nego ustati i to potvrditi “ !

    2. Vučić drži rekord u svetu u pojavljivanju na televiziji,daleko je ovaj od njega.Jedna činjenica iz rukava;Pre ove krize sa Covidom,zadnji put da se u Holandiji neki ministar-predsednik obratio narodu uživo na televiziji je bilo 1973.godine usled Velike Naftne Krize!I sada za koronu.Ovaj naš psiho se pretplatio,pitaju me deca zašto puštaju stalno istog čiku da priča svaki dan?Šta da kažeš deci kada za tu bolest još nisu čula…

    3. Sreca nasa, pa ovaj tvoj ne zna da vozi podmornicu, ali zato zna da vozi avijone. Sa sve respiratori, svercovani.

  4. Da su mere prerano ukinute tačno je ,da su se mnogi bunili zbog karantina i izolacije tačno je , da ima krivice u odluci predsednika ima,ali ponajviše je krivice u nama samima i našoj bahatoj neodgovornosti i po naše i po tuđe zdravlje.Zato smo tu gde jesmo.

    1. divim se supermenu. Apsolutno sve sto kaze je tacno u tom svetu. Na zalost, ta istina ga sustize

    2. Najveca krivica nasa je , sto nismo bili odgovorni , kao sto nam porucivase i jos uvek porucuju na TV , nego poslusasmo ove prevarante i lazove , sto nas pozivahu na izbore , a mi k’o ovce izadjosmo !

  5. Sto je babi milo to se babi snilo! Tipicno za njega i njegovu kliku!

  6. Obzirom koliko dugo se virus zadrzava u zatvorenom prostoru, izbori su bili rasadnik zaraze Covidom-19.

  7. Svaki pojedinac nosi licnu odgovornost, drzava je propisala mere distanciranja i nosenja zastitinih maski a to sto su svi pohrlili u kafice, diskoteke sad svi trpimo posledice da ne govorim nakon protesta sta ce biti.

  8. Moguce da je u ovakvim komentarima zabranjeno iznositi nesto sto je i blizu licnih podataka pa cu samo napisati da nisam kompetentan da postavljam novinarska pitanja ali eto imam nesto malo zdravog razuma da konstatujem da se na konferencijama za stampu jos nije (a pitanje i da li ce za vakata ovog satrapa) pojavio novinar koji bi postavio sledeca pitanja: Kazete nisu izbori i pred i postizborna desavanja izvor zaraze. Kako su se onda neposredno nakon slavlja „izborne pobede“ uz trubace sa velikim brojem osoba u zatvorenom prostoru zarazili Nebojsa Stefanovic, Aleksandar Vulin NIkola Selakovic i „cestitar“ Cedomir Jovanovic? Ili je laz da radnje oko i nakon izbora nisu bile izvor zaraze ili je laz da su doticni zarazeni?

    1. Niko mene ne zanima od njih,sam se cuvam,a narod ko narod,teletabisi bi dosad ukapirali da treba distanca i maska,vlast je losa a opozicija katastrofa. Doktore ruzno je sto pricas o svojim kolegama svakodnevno,zasto ovo,zasto ono. Ili cuti ili se ukljuci u rad.

  9. Više ne treba pridavati značaj av izjavama. Sada znamo samo za batine koje smo dobili od av.

  10. Neke misli koje se motaju po glavi predsednika kada je sam:
    Ja sam predsednik meni niko nemoze nista.
    Mogu da ih lazem koliko hocu veruju sve sto kazem
    Bolje ja njih nego oni mene.

  11. Ako je narod zaista toliko zaboravan da veruje ovakvim izjavama, onda i zaslužuje ovakvog predsednika. Ako smo spremni da trpimo da tuku omladinu koja ne radi ništa drugo nego nosi državnu zastavu i govori da treba čuvati državu i njenu teritoriju, onda i zaslužujemo da postanemo Severna Koreja. Pazite, osude na 60 zatvora dana studenta zato što je povišenim glasom odgovorio na pitanje!

  12. I Vi ste, poštovani profesore zaboravili da kažete da su najveća opasnost ipak bila postizborne slavlja po celoj Srbiji

  13. Ne zaboravite i Dacicev miting na Tasu, pre skidanja zabrana ,Tas bio prepun, tu nije bilo rastojanja od 2 m ,jedva 20 cm. Iz parka se lepo videlo.

    1. Niko ne komentarise cinjenicu hrvatskog uspeha sa koronom.
      Pa poenta je u tome da su oni Hrvati a mi zatucani Srbi. Oni su u svemo ispred nas 25 do 30 godina.
      Ziveo sam i radio u hrvatskoj, dobio stan posle tri godine rada…
      Za njihov odnos prema Srbima, svaka osuda, za sve ostalo, kapa dole…
      Prof. je inace veliki zagovornik teorije, kako osiromaseni uranijum nije zagadio Srbiju i nije uzrocnik epidemiji obolelih od cancera…ili je to mozda njegov dvojnik u duelima sa prof. Grujic?

  14. Evo sad je vođa( tako želim da upotrebim pravi epitet), pljunuo na profesora Radovanovića da mi se povraća. Hajde lekari da vifim kako ćete jednom pravniku koji ni pripravnički nije odradio da kažete iš!

  15. Ako Vučić kaže na televiziji da je trava plava a nebo zeleno,penzioneri i jedan tupaviji deo mlađe populacije veruje u to.Srbiju treba prijaviti Svetskoj nauci da nam ispitaju mozak,gde je evolucija zakazala,kako to da smo tupaviji i od majmuna?Jer majmuna možeš jednom zajebati i nikada više!

  16. Za ovo sto se sada desava krivi su iskljucivo demonstranti i njihovi organizatori.

  17. Bravo Dr.Radovanovicu !!! Bravo !!
    Bog Vas blagoslovio !!
    Ostanite casni i dosledni,cenimo mi to.

  18. Videćemo ko će biti kriv za par dana kad se razbukta epidemija, zbog protesta koji su se održali.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.