Vučić: Zaposleni u vojnoj industriji ne treba da brinu, država će im pomoći

Ostavite komentar


  1. jeste, par lopova ce da cedi i isisava „krv“ drzavnim preduzecima a „drzava“ tj. mi poreski obveznici cemo da finansiramo…

    Nisi bre TI „drzava“ pa da se zezas nasim novcem kako ti se digne…

  2. Sve to oko tebe što prodavaše vojnu opremu i zaviše u crno treba naterati da vrate pare.A ne prebaci na Narod svaku glupost.

  3. Bez brige….bice para za Krusik. Prodata je Komercijalna banka a izbori su tu. Mozda ce i Branko i Nebojsa dati koji milion koji su „zaradili’ upropašćavajući taj isti Krušik.

  4. Radnici se najviše i plaše od te državne pomoći. Tu će po običaju da se uključi Nešin tata i njegovo društvo.

  5. U redu je sto ce drzava pomoci vojnoj industriji ali se postavlja pitanje ko ce pomoci ovima sto prebiraju po kontejnerima!!!!!!!!!!!!!!!

  6. Stvarno su NEPREVAZIDJEN LAZOV ILI TI LAZOVCINA, STA IMA DRZAVA DA POMAZE KRUSIK , TO TI VUCICU ZATASKAVS AFERU I STITIS MINISTRA STEFANOVICA I NJEGOVOG OCA.
    I debelo lazes da su BUGARI UZELI POSAO KRUSIKU, nas kvalitet je vrh<unski, pa sta mislis , kako posluje NAMENSKA INDUSTRUJA U POSLEDNJIH PEDEST GODINA, UVEK SU U GUBITKU , TOBOZE DRZAVA IH DOTIRA A ONI IMAJU IZVOZ VREDAN MILIONE DOLARA SVAKE GODINE, I TO SE ZNA, uvek su bili KRAVA MUZARA, i ti to dobro znas.
    Gde god se otbara put, skola , fabrika ili bilo sta u SRBIJI, ne postoji NI VLADA NITI BILO KO U SRBIJI SEM TEBE, svaki dan se promovises, svaka cast sve ti je prece OD PRAVLJENJA PRAVNE DRZAVE, NA NASU ZALOST BOJKOT JE JEDINO IZNUDJENO RESENJE, jel mladi odose, a ti ces sa izlaskom istog broja svojih zaslepljenih pristalica zbog toga umesto 48 posto imati i preko sedamdeset posto podrske IZASLIH. BIRACA.
    I sta radis VLADALAC te mnije opametio i prezimljio, nego ces PEVATI PO CEO DAN NA PINKU I HEPIJU KAKO U ISTORIJI NIKO NIJE DOBIO TOLIKI PROCENAT PODRSKE.

  7. Da li vam je sada jasno zašto je ukinut N1, pa da bi ova barabčina i dalje mogla da laže i pljačka ovu nesretnu državu.On će iz državne kase da ubaci pare Krušiku i pokrije pljačku ministra Stefanovića i njegovog oca Branka. Golica raja će da radi za platu od 35.000 dinara ani će da pokradu milione i sa parama koje nesretna raja uplati kroz porez da pokrije tu pljačku. SRAMOTA .

  8. Samo ih zaštiti od privatnih trgovaca oružjem, od GIM-a i tate Branka Stefanovića. Prije toga treba da vrate Krušiku sve što od njega opljačkali i da odgovaraju na sudu.

  9. Drzava mora da stane uz namenski industriju i da joj pomogne u prevazilazenju problema oko poslovanja.

  10. Ko ce da da pare za pomoc vojnoj industriji,ministar I tata ili mi sirotinja raja?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.