„Niko, niko kao ja“: Šta sagovornici Danasa misle o Vučićevoj izjavi da će njegov govor u UN biti u udžbenicima za 100 godina

Ostavite komentar


  1. Za 100 god nece ni Srba a ni istorijskuh udzbenika jer ako i pistoji nesto kao zemlja bice samo truli bogatasi i robovi

  2. Dokle je sve došlo. Kakav bolestan um. Prepotentan čovek umislio da je Isus paćenik. To pod hitno treba lečiti da se ne zaraze drugi.

  3. Tu budalu ne treba hapsiti,vec uz dijagnozu psihijatra otpratiti u neku instituciju,za one njemu slicne.

  4. Majko moja kakvo ovaj AV ima visoko mišljenje o sebi. Čuj da će o njemu pisati istorija. Da pisaće se o njemu kao o groznom vladaru samovoljno korumpiranom velikom lažovu lopovu na izborima uterivaču straha narodu čoveku koji je radi šta je hteo po svojoj volji. Prenosiće se priče o njemu sa mržnjom o samovoljno bolesniku koji je za vreme svoje vladavine upropastio Srbiju i svoj narod naterao da ode iz Srbije.

  5. Pa biće verovatno, u udžbenicima za psihijatriju, pod kliničkom slikom lažova u posebnim patologijama.

  6. A zamislite šta će biti večeras u “Ćirilici”.Koje laži, nebuloze i uvrede zdravog razuma će izbljuvati ekipa u sastavu AV, koferče, DJV i ona bezprizorna klepetuša!

  7. Tačno,ne za 100 godina ,već nekoliko puta po 100,pričaće se kako je taj govornik uveo svoj narod u grupicu genocidnih naroda,po njegovom ličnom tumačenju i zalaganju.Što će 11.juli biti večno povezivan sa presudama suda UN i obeležavan na sramotu govornika ,a ime Srebrenice iz naziva Rezolucije lični pečat njegove politike.Ostaće i podatak da je samo 19 zemalja bilo protiv,a 84 za Rezoluciju.

  8. Biće on u udžbenicima, kao mentalno obolela osoba koja je uništila zemlju.

  9. Pametni ljudi su u manjini…bio sam u manastiru na Fruskoj gori…kao da sam dosao u Rusiju…sve Ruske zastave…nema nama spasa ni pred Bogom…primitivci su zavladali i drzavom i crkvom…

  10. Da,da,on je rodjen za udzbenike,ali medicine.Po njemu ce se zvati jedna bolest mozga!

  11. За 100 година ће бити заборављено и постојање Уједињених нација! Ко се данас уопште сећа Лиге народа и говора Хајла Селасија? Колко су те институције безвредне, добро ће бити и да не уђу у неке кривичне законе, по питању помињања…

  12. Vucic je grobar i ubica Srpskoog naroda. Zlocinac koji se ne pamti u basoj istoriji.

  13. …u Srbiji postoji stara izreka „Ko laže taj i krade“, iza te rečenice danas se krije čitava vašarska filozofija up-grajdovane ver. šešeljansko-radikalnog oca nacije.Najbolji policajci u ludačkom pogledu prestupnika (zločinačkog uma) prepoznaju to u trenu, a SRBI se prepuštaju nakaradnoj
    političkoj svesti „svaki drugi laže i krade“nije braćo Hrišćanski…

  14. Sigurno da će se proučavati, kao najveća budalaština izgovorena u UN. To što bruka sebe je jedno ali što sramoti sav srpski narod je neoprostiv gaf koji će se prepričavati kao vic anegdota jedne budaletine koja se dočepala vlasti i para jednog malog zavedenog naroda, koji je nestao upravo njegovom „zaslugom“.

  15. Kada cujem ovu manifestaciju psihijatrijske dijagnoze , mene je sramota. Ima li ko hrabar da mu kaze da za to mora popiti terapiju. Samo da potsetim da je i Hitler verovao da cini pravu stvar. Meni su njih dvojica neverovatno slicni. Covece ne ljuti se , ali moras kod lekara psihijatra.

  16. Čitam i čudim se!
    Svako zanimanje ima neki cilj. Zanimanje profesora politikolog-a je da nauči mlade ljude (koje to zanima) da razumeju politiku i da postanu uspešni političari. Uspešan političar je onaj političar koji zna i ume izmedju ostalog i da preotme političku vlast i moć od drugog političara.
    Ako naši politokolozi nisu u stanju naše mlade snage tome da nauče, i da to u praksi s njima primene, onda su to samo mlaćenja prazne smale na nivou politikološ-a.
    Zato, napravite plan i delujte. Ili je olajavanje postalo naša najveće demokratsko dostignuće, kao i kod ovih na vlasti.

  17. Slažem se sa profesorom Bakićem. Ako se ovako nastavi Srbija će za 100 godina biti Azija u malom. Indijci, kinezi, pakistanci,,,,,

  18. Bože dragi kakav bolesnik vlada ovom državom, eto to će pisati. Kao jedinstven primerak.

  19. Možda ovaj tip uđe u istoriju kao čudo od prirode koje je izmislio dno bez dna.

  20. Kako neko može znati šta će biti za sto godina ? Budalaština . Uostalom , nisu to bile neke velike misli i reči , pre bes nemoćnog . To stanje duha nam je bar dobro poznato , zadnjih 12 godina posebno .

  21. Zasto svi nasi politicari i dalje izbegavaju da pricaju o genocidu nad nasim narodom.Od 1945 je zabranjeno pricati,upoznati svet sa nasim stradanjem.Razumem dok su komunisti vladali,ali posle toga tajac.Kad Beograd cuti,zasto bi o tome Zagreb,Sarajevo,Berlin….

  22. i za 200 godina ce biti upisan kao genocidan on i njegova stranak i kao izdjnik zelmje koju je unistio

  23. pogledajte mu samo ruke..ogromne, bahate, nezgrapne, opasne. Ruke ga odaju, neradnik, trapav, uvek zgrcene sake odaju agresiju, koju prikriva kad nakon gegavih, podanickih koraka, stane, zakopca sako i prekrsti te sake kao blazei apostol, svetitelj, spasilac naroda. Uci ce u uzbenike kao pojava koja ne samo da je nametala svoje misljenje, vec i samog sebe, a to je najgori oblik nasilja nad narodom.

  24. Ti si Daco promašila temu. Ovde je reč o izjavama razmaženog i neostvarenog čoveka, bez dana radnog staža, bez harizme, bez osnovnog znanja u oblastima prava, ekonomije, politike, sociologije…, što je neophodno da bi neko prete dirao bude predsednik jedne zemlje. On ima ogromnu potrebu da bude u centru pažnje po svaku cenu, da brblja o svemu i svačemu, a pri tome je narcisoidan, a narcisi su na korak da postanu ubice. Nažalost akademska zajednica u Srbiji nema hrabrosti da istupi u javnost i iznese puni profil ovog zgubidana.

  25. Suđenje vučiću pred Specijalnim sudom u Beogradu za sve što je učinio Srbiji i narodu biće veoma zanimljivo. Naravno, ukoliko ga ne proglase mentalno poremećenim, neuračunljivim za sudski proces, i ne strpaju ga u neku ustanovu zatvorenog tipa. U svakom slučaju neophodno je oduzeti celokupnu nezakonito stečenu imovinu koja se vodi na njega i njegove srodnike.

  26. Sredite aplikaciju pod hitno!!! A zlatousti (da ne kazem nesto drugo), neka nastavi da se divi sebi sa sve tupavim sendvicarima!!!

  27. Vucic ce biti upamcen jedino kao covek koji je prodao Kosovo i ni po cemu drugom, i on to vrlo dobro zna.

  28. U Srpskom narodu Vucic ce biti upamcen jedino kao covek koji je prodao Kosovo i ni po cemu drugom, i on to vrlo dobro zna. Upravo nedavno u retkim lucidnim trenucima koji mu se ponekad desavaju to mu je postalo potpuno jasno, Jer kraj njegove vladavine se priblizio, on je toliko lud da vise ni oni koji su ga drzali na vlasti ne mogu sa njim da izadju na kraj.

  29. Mister Bin još poživi možda i ‘oće? Mislite od ovdašnjih? Da je živ onaj Šećeroski sa metlama? Ko zna? Ako se ova mlađarija sa 0(nulom) odlući da izbira neku kuvaricu iz starog ojekta što uvija sarme? Živi bili pa videli! Ovaj ‘pogodak’ ni Jokić ne bi? Đoković mladalačkim riternom?A ko zna, možda srbija neće moći nida ima takvog jer neće postojati? Naše dileme pred vašar 2.juna! Zar ne?

  30. U psihologiji – postoje klinička i terapeutska, kod prve, postoji determinacija za „ja pa ja“ i zove se šupačka pretencioznost!

  31. Uvesti obavezne psihijatrijske preglede za sve kandidate za javne funkcije, počevši od poslanika, ministara, premijera do
    predsedenika drzave, kod se oslobodimo ovog zla?

  32. Mislim da je nepotrebno pridavati mu toliki značaj jer je glavni izdajnik „Sloba“ koji je prodao takvu državu kakva je bila SFRJ a Šešelj i ostali njegovi nastavljači su samo proizvod Slobine politike

Ostavite komentar


Društvo

Fatona Hajrizija na Kosovu smatraju patriotom: Sugrađani ne veruju da je ubijen 10

Fatona Hajrizija na Kosovu smatraju patriotom: Sugrađani ne veruju da je ubijen

Faton Hajrizi sa Kosova ubio je policajca Nikolu Krsmanovića i ranio policajca Vjekoslava Ilića kod Loznice, a ubijen je dan posle. O Hajriziju dolazi dosta informacija - pobegao je iz zatvora nekoliko dana pre nego što je počinio ubistvo, a navodi se i da je bio pripadnik OVK. Međutim, uprkos svemu, njegovi sugrađani ga nazivaju patriotom, a kažu da ne veruju da je ubijen.

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.