Vučićev let u Brisel preko Moskve

Pribavljanje međunarodnog legitimiteta

Ostavite komentar


  1. Ovakva aktivnost predsednika samo moze da doprinese razvoju nase zemlje i vecem ugledu koji uzivamo u svetu.

        1. Svi znamo ko je najveći tajkun na našoj političkoj sceni, i da on nije na vlasti.

    1. Iskren izraz divljenja Vašem komentaru!
      Da li ste ovo sami formulisali ili imate podršku neke, nama smrtnicima, neshvatljive sile?
      Ili je to od margarina i majoneza…

    2. Aktivnosti tvog predsednika bice istrazene u krivicnom postpupku. Srbija ce morati da sazna kakva zla je kuvao iza nasih ledja.

    3. A tvoja aktivnost ne moze da doprinese tvom razvoju jer si spustio sebi rampu botujuci za coveka koji verujem da je najnesrecniji u ovoj zemlji i mi sa njim

  2. Naklonost EU kupljena je neumerenim subvencijama njihovim bogatim firmama!Diktator garantuje isplatu istih,od 10.000€ do 125.000€,po radnom mestu!-A sirotinja rmba za 200€ mesečno!-Topli obrok i pelene poneti od kuće!

    1. Srblji, dobili ste ono ŠTO ZASLUŽUJETE.Za bolje niste

    2. Ma da, EU grca u dugovima, sada su dali 75 milijardi evra za oporavak od korone pa im treba pod hitno 125 000 evra iz Srbije da zakrpe tu rupu. Da se ne lazemo, u te bajke ni sami ne verujete…

  3. „….neprijatno je podsećala naprednjake na to šta im birači ne bi oprostili nikad. A to su međunarodne sankcije i izolovanje zemlje, koje su se desile SR Jugoslaviji i Miloševiću pre 30-ak godina….“
    Bez veze. Iz izbora u izbore biraca SNS ima sve vise i vise a tih sto im ne zaboravljaju ‘nedela’ sve manje i jos nize ispod izbornog praga.

  4. Mene samo brine to da ovaj nas mozda ima koronu, a eto ga u Briselu i sa Putinom! Ako je nekom preneo viru, mi smo pukli skroz! Bice kao Gavrilo Pricip!

  5. Diplomatski pristup kakav propagira predsednik Aleksandar Vučić svakako vodi ka boljoj budućnosti i stabilizaciji odnosa sa zemljama u regionu. Veliku zahvalnost dugujemo predsedniku za sve ono što dobro što radi za našu Srbiju. Sjajno!

  6. SZS da obavesti Brisel (ako već nije) da je u zemlji uvedena diktatura i da Srbija neće priznati bilo šta što potpiše nelegitimni predsednik kome će biti suđeno čim se steknu uslovi.
    A onda oni nek pregovaraju i dogovaraju šta hoće, to slobodna Srbija priznati neće.

  7. U današnjoj, Vučićevoj Srbiji najvažnije evropske tekovine ne postoje, a evropske vrednosti nisu na ceni i bačene su u blato… Institucije su urušene, umesto vladavine prava vlada samovolja jednog čoveka, parlamentarizam jedva da postoji a i to samo formalno, malobrojni slobodni mediji i novinari izloženi su pretnjma i fizičkim napadima, korupcija i nepotizam cvetaju… dakle sve suprotno onome što se naziva evropskim vrednostima i mnogo bliže nekoj srednjoazijskoj despotiji. Nema ni teorijskih šansi da se ovakva Srbija približi bilo kakvom članstvu u EU u doglednoj budućnosti, ma koliko se evrobirokrate iz EK i ovdašnji političari trudili da nas ubede u suprotno. Znaju to vrlo dobro i jedni i drugi, a i jednima i drugima status Srbije kao večitog kandidata najviše i odgovara.

  8. Molim ljude koji u afirmativnom smislu komentarisu postupke neuravnotezenog predsednika SNS-a da potraze najblizeg psihijatra. Dovoljno je nepismenih budala iz Vranja.

  9. Dali je Jasmina Lukač …svoj .
    poduži …“ekspoze“ o višegodišnjem političkom usponu A.Vučića …možda prepisala iz dnevnika tog mračnog radikala , manipulatora istinom …ali i političkim ne znanjem…. .
    Strašno …do gađenja !

  10. Predsednik na ovaj nacin doprinosi razvoju Srbije a i da nas vise cene

  11. Predsednik je maksimalno posvecen i predan medjunarodnom razvoju Srbije

  12. Botici, kakav je ukus poraza? Kako vam sada pada botovanje ili je dnevnica opala za koji evric?

  13. Himna Djitlrevih botina: Bot bot botina ja sam prava skotina, nek nek nek se zna da za 15 evrica radim i pljujem ja! 😉

  14. Bili ste u Rusiji a niste pitali gospodina Putina kako to njegovi grqdjani imaju 1000 dolara prosečnu platu…….Debatno polemička jedinica da li je kupovina vremena naučno nastavna disciplina ili vaš politikantski proizvod…Mislim gospodine Predsedniče da je ovo prejaka utakmica za vas…………….

  15. Manje od 2 000000 slovenaca pravi veći bdp od oko 8 00 0000 srba…Nemaju nameštene tendere,gondole ,,investicije su javnne a naše državna tajna….Možete da kupujete neko vreme ne sve vreme..Ptretpostavljam da vam vreme nije više saveznik….

  16. Sve analize novinara u Srbiji mogu da razumem osim svih ocekivanja i promisljanja evropskih politickih predstavnika u superlativu. Da li stvarno bilo ko u ovoj zemlji misli da ce tamo nekom politicaru iz inostranstva da bude toliko stalo do Srbije, pa cak i vise od pasiviziranih gradjana ove zemlje? Zapadni politicari uzimaju kvalitetnu radnu snagu iz Srbije kao sto su pre uzimali iz Afrike i Azije. Da li treba pricati o nenormalnim subvencijama koje strane firme dobijaju? 10 000 eur za jedno radno mesto od 200 eura? Taj radnik je placen 50 godina da radi besplatno za stranca subvencijom, a sanse da ta firma ostane u Srbiji 50 godina su gotovo nikakve. Gradjani Srbije pune budzet da bi poklanjali pare stranim kompanijama je razvojna strategija Srbije. Svaka nam cast sa ovolikom pamecu.

  17. Stidim se. Ovakva politika, ovolika zavisnost od druge drzave, poniznost i saginjanje. Zar smo takav narod, da se stidimo pred svetom svoje zavisnosti od drugoga? Cemu toliki mozgovi, struka i politika?Bolje da se predamo sasvim u ruke Rusa i resimo se sebe i svojega bica.

  18. i sta ce te sad kada ste sve to izneli ???

    sve je to smesno i mene samo raduje jaka srbija

  19. Znam da ne volite Vucica i SNS ali brate dosta vise tog blacenja Srbije i naseg drustva !

  20. Lep je osećaj imati makar jednog
    Zelemovića ….ali iza njega ili iz njega …ima nas popriličan broj
    Istomišljenika …ali i snage razuma za politiku ..!

  21. Izgleda, da je po nekima, ovi što su bojkotovali, jedini mogući izbor za Srbiju.

  22. Treba pitati gospodju ako kojim slucajem dodju demokrate na vlast u SAD da li Vucic da leti preko velikog Pickovca do Brisela . Neka je leteo preko Moskve i treba da leti preko Moskve do Brisela , Moskva nam je vazan saveznik u svemu .

  23. Za razliku od opozicije, koja se na svim frontovima bori samo za samu sebe.

  24. Za razliku od opozicije, koja se na svim frontovima bori samo za samu sebe.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.