Vučićev referendum

Omer Karabeg: Može li Vučić preživeti referendum o Kosovu razgovaraju politikolozi Jovan Komšić iz Novog Sada i Boban Stojanović iz Beograda.
Most Radija Slobodna Evropa

Ostavite komentar


  1. “ … No, Vučić još uvek nije prešao onu liniju koju su krajem devedesetih prešli Milošević i njegova supruga kada su likvidirali političke protivnike i sveli vlast na nivo sultanske despotije. “ … Da li vam ime: : „Oliver Ivanovic“ zvuci poznato?

  2. Mnogo pitanja i komentara po pitanju Kosova, jasno je da je narod icrpljen i da zeli da to pitanje bude uskoro reseno. Kosovo je dugogodisnji problem i ni jedan predsednik nije postigao ovoliko, zato se sad nadam najboljem resenju.

  3. Kako pricaju Tadic i Kostunica, pre 10 godina ne bese nikakav referendum .

  4. Vučić sasvim otvoreno govori o opcijama za rešavanje Kosovskog problema, ne treba nikad zaboraviti da su u prethodnom periodu njegovi prethodnici dali sve što se može dati i niko se nije bunio svima odgovarao status quo, Albancima više taj status ne odgovara i zbog toga se tenzija ponovo stvara.Vidim svima puna usta Kosova a niko ne nudi rešenje sem Vučića koji pokušava na sve načine da zadrži“barem metar“ zbog Srba koji tamo žive

Ostavite komentar


Društvo

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću 10

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću

U sudnici Okružnog zatvora u Beogradu sutra će biti održano pripremno ročište pred početak suđenja Urošu Blažiću, okrivljenom da je u Malom Orašju i Duboni iz automatske puške i pištolja 23. maja prošle godine ubio devetoro mladih i pokušao da ubije još 20, od kojih je 12 teško ranio.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.