Vučićev rođendan, dan posle kog Ćuprija više nije bila ista

Crvena tačka

Ostavite komentar


  1. Sarkazam, ali u pogresnom pravcu. Taj krov u vreme dokaska Vucica na vlasti i kofe sa vodoom je bila tada slika Srbije.

  2. „Verujem da on čak ni ne voli Vučića, niko ga ne voli od tih njegovih saradnika“
    Zašto ga veličaju fikusi i botovi? Znaju da tako stiču korist, kakvu po svojim sposobnostima nikad ne bi imali. Njihovi hvalospevi donose obostranu korist. Kad se oklizne i padne, biće prvi koji će ga se odreći i baciti na njega anatemu.

  3. Pre mesec dana sam autobusom prosao kroz Cupriju na putu za Beograd. Stanica i okolina podseca na slike Cernobila 20 godina posle nuklearnog akcidenta. Sve zapusteno, sivo, bedno.
    A u Raznju autobuska izgleda kao scenografija filmova o zombijima….

  4. @Marko

    Znam da sam do pre 6-7 godina svake godine išao u Grčku na letovanje sa porodicom, pa i na 20 dana. Od tad nismo bili. Valjda zato što nam je, po tebi, sad bolje nego pre Vučića?

  5. Dakle zaglavlje Danasa , ne moze da prodje brz Vuciceve fotografije i artificijelnog clanka o njemu.

  6. Ovo odmah ubaciti u knjigu ,,KNJIGA O TITU,, Ovi sadasnji cankolisci su 10x gori od onih sto su se uvlacili TITU. Muka mi dok citam.

  7. Da se vrati Dan Mladosti i stafete koje bi se menjale svake godine, prva bi mogla biti od litijuma. Moze recimo i dodela Oskara zasluznoj bratiji.

  8. Sledeci zadat tzv gradonacelniku Cuprije je da da predlog da se promeni ime grada u Vuciceva Cuprija

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.