Vučićeva ekipa može šta god želi

Vjekoslav Vuković iz Inicijative "Ne da(vi)mo Beograd" o kontroverznom projektu "Beograd na vodi" za Danas

Ostavite komentar


  1. Čekaj kakva bre ekipa zar on nije vodja navijača? Zar je bilo moguće srušiti ijednu vlast bez navijača? U tome je dugovečnost ovog doktora spina.

  2. Uprkos pticama zloslutnicama koje neprekidno nalaze zamerke projektu, „Beograd na vodi“ daje ogromnu turističku, poslovnu, ekonomsku i privrednu šansu za razvoj grada Beograda..

    1. Gospođo, jedan sendvič na dan je odlična dijeta u letnjim mesecima. Prijatno!

  3. Пустите више људе који нешто раде да раде!Док неки раде ви само шпијунирате, тражите неке ситнице да критикујете и сатанизујете све редом! Ви не знате шта ћете са собом, неспособни и неиспуљени па вам криви они који раде?

    1. Gorane, poklonite graditeljima i „investitorima“ Beograda na vodi vašu privatnu imovinu da grade i ubiraju profit do mile volje a imovina žitelja ovog grada bi trebalo da je neprikosnovena a ne da se otudjuje. Ne može se ni iz čega stvoriti nešto. Da nemaju razloga da kriju dokumentaciju ne bi bilo odvažnih i čestitih novinara recimo Danasa, da malo istraže zakulisne poteze tkz. investitora.

      1. Komentar „perpetum mobile“ je nekom bio baš skup: 700 minusa, toliko mnogo sendviča i tako mnogo parica a deca i dalje umiru u nemaštini i bez lekova, penzioneri se ubijaju a roditelji skapavaju od neprekidnih radova. Gradacija: bot, botina, praznoglavčina.
        Novinari DANAS: svakim danom imate sve više čitalaca a samim tim i sve veću podršku. Bravo i srdačan pozdrav.

    2. „Koji nešto rade“!
      i kurve nešto rade, pa se trude da to rade u tajnosti.
      Ovo je javni drzavno-privatni projekat, na našoj i vašoj zemlji,
      ali vas očigledno ne zanim ko i šta radi , i da li je to uredu.
      I ja bi vama nešto radio, ali sve dok se ne sazna šta, to je ok, jer , ja nešto radim, i to je poenta svega, vredan sam.
      Jedi sendvič i ćuti, to te ispunjava.

Ostavite komentar


Društvo

NOVINE kiosk foto Miroslav Dragojević

Zašto su NVO ponovo na meti vlasti i njima bliskim medijima?

"Strani plaćenici" je epitet koji je predsednik Aleksandar Vučić ponovo dodelio nevladinim organizacijama, a tim putem krenuli su i provladini mediji Večernje novosti i Politika. Iako je način rada i finansiranja NVO u Srbiji potpuno transparentan, postavlja se pitanje zašto su baš sada na meti vlasti i njima bliskim medijima.

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.