Vučićeve obaveze pomerile i skratile Veliki školski čas: Zbog gneva Kragujevčana komemoracija streljanim u Šumaricama, ipak, neće biti skraćena?

Ostavite komentar


  1. A zašto bi se organizatori „Školskog časa“ obazirali na „nečija“ uputstva“ iliti naređenja da skrate, pomere ili šta god vreme i način održavanja nečega što je starije i bitnije od svake vlasti. Ako Mali Alek ne može da dođe, i bolje da ne dođe, tamu mu i nije mesto.

  2. Ko je bre AV da pomera i prekraja istorijske datume i događaje. Zamislite kad bi rimski papa ili vaseljenski patrijarh „zbog nekih neodložnih obaveza“ pomerili Veliki petak za neki drugi dan. Sramota!

  3. Nebitno van dnevne politike za taj pokolj civila su odgovorni nacisti ali i titovi partizani takodje. Da nisu u zasedi ubili šaku nacista, ovog užasne odmazde nikada ne bi ni bilo.

  4. JEL MORA BAS SVUD ON DA SE POJAVI? SIGURNO BI OPET PRICAO O PRUGAMA I PUTEVIMA I DJILASU!
    DJILAS CE GA POBEDITI KAO STO GA JE VEC POBEDJIVAO!

  5. Партизани су побили 76 Немаца из заседе, Наравно то се догађа у рату, али партизани су скинули Немце до гаћа и тако голе послали дресином на Крагујевачку жел. станицу. немачки командат града није био amused када је видео побијене војнике. Заокружио је један део Крагујевца и наредио да се изведе 7500 Срба за стрељање. После тога се десило шта нам је свима познато. НАРЦИС је само хтео да поквари ред, да покаже да стрељани таоци немају толико важности као његова дебела стражњица, апсолутно луд и бесан не човек Срећом нисмо били у том кварту, а сестра и брат су лежали са заушницима у кревету и ниси били недељу дана у школи.

  6. Vlast u Kragujevcu je SNS vlast. Ali ne razumem te ljude u vlasti. Da li su oni misaona bica – homo sapiensi. Mislim da nisu. Oni su vlasnistvo i orudje u rukama Predsednika i Izvrsnog odbora SNS. Oni nemaju pravo na svoje misljenje. Da niko, ama bas niko, ne kaze NE. Duse tih djaka, te romske decice, cistaca cipela, i danas sa neba gledaju u nas. Ubedjen sam da osecaju i prezir i sazaljenje.

  7. Ne znam odakle se uopste i pojavila vest za pomeranje velikog skolskog casa?!Samo izmisljotine i pustanje laznih vesti da bi se naskodilo aktuelnoj vlasti..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.