Vučićevih devet mačaka

Gledanje u kristalnu kuglu

Ostavite komentar


  1. Koliko je političkih opozicionih lidera, na jednog Vučića. Da saberemo rezultat na izborima ne mogu da pređu cenzus. Izbori su jedini legitimni pokazatelj programa koji je odabrao narod.Ovim ljudima, sve bivšim političarima, desio se narod, to mora da shvate a neka se zapitaju i zašto.

      1. Velizar:Pa i Miloševića su smenili na ulici uz pomoć bagera i paljenjem Narodne skupštine.Međutim to su prošla vremena. Sada se vlast osvaja na biračkim mestima a ne na ulici.

    1. Jelena:Pa ko još ove naziva opozicijom.Pa oni svi zajedno ne mogu preskočiti liniju koja označava cenzus.

    2. Vucic, Vulin, Vuk Draskovic, Rasim Ljajic, Krkobabic, Haradinaj, SVM, diskretna podrska SRS, LSD, pardon LDP.a pa zatim SPS i Jul…. Najbrojnija koalicija u istoriji Srbije a ekipa.koja bi i u Zabeli kvarila nivo znanja i odgovornosti.

    3. Vama, botovima kad se bude desio narod u mišije rupe ćete se zavući. Za taj dan živim. I sam imam mnogo rezervi prema Dverima, DSS-u, nisam nacionalista, naprotiv, uvek sam glasao za građansku, liberalnu, prozapadnu opciju, ali mora opozicija u jedan front, samo tako možemo sa leđa zbaciti ovaj jaram, ovo zlo, ovu bandu neznalica i primitivaca. Za sada samo Savez za Srbiju pokazuje kapacitet za to. Ovo su najveći izdajnici u istoriji ovog naroda, jer nam uzimaju pravo na dostojanstven život, na rad, na slobodu.

  2. Za njihovo omalovazavanje netreba niko.Oni sami sebe omalovazavaju svojim postupcima.I postupcima koje su radili u proslosti.

    1. Botovski je jedino tvoj komentar. Procitaj tekst, pa onda nesto pisi.Autorka je rekla da SNS ima apsollutnu vlas i da mu nema premca. Da je tzv opoyicija smesna kao crtani film, i ako nesto zele moraju da se uozbilje i da daju konkretne predloge. Njihova jedina ideja je SMENII VUCICA. Pa smeni ga ako mozes, daj predlog,ljudi glasaju na izborima i to je to.

  3. „Jedina“ razika je u tome sto Djilas nije Djindjic, a ni Boskic i Jovanovic nisu Kostunica. U prevodu, AV nije ni izbliza toliko los kao Milosevic, a Djilas Boskic itd nisu ni izbliza dobar izbor kao Djindjic i Kostunica. I zato ovaj tekst nema puno smisla.

  4. Najzad jedno zrelo misljenje! Moze SZS svasta da se zameri, ali je od svega najcrnje da u Srbiji jedno predugacko vreme ne postoji nikakva opozicija. A bez opozicije mozemo jos samo da sacekamo da AV, ili neko slican, slavoljubiv stavi bele rukavice i proglasi se za marsala.

Ostavite komentar


Društvo

Miletić: Nasilje i pasivna reakcija institucija je realnost u kojoj živi LGBT zajednica 7

Miletić: Nasilje i pasivna reakcija institucija je realnost u kojoj živi LGBT zajednica

Problemi LGBT zajednice su vrlo životni, jasni i konkretni i poslednji napad na mladića u centru Beograda dok je nosio zastavu LGBT svedoči o tome, izjavio je predsednik Organizacionog odbora Prajda Goran Miletić. "Ovo je raelnost u kojoj živi LGBT zajednica i tužno je da pred Prajd čujemo ljude koji govore o promociji homoseksualnosti i da problemi ne postoje", istakao je on za N1.

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.