Vučićevo rasipanje humanosti parama građana

Tragom predsednikove odluke da avionom Vlade Srbije preveze urednika podgoričkog portala IN4S

Ostavite komentar


  1. Prebaceni stranac je pokrice. Znamo li sta je jos prebaceno avionom I u kojoj tezini?

  2. Ne razumem medije, pogotovo ozbiljne, kao sto su Danas ili N1, koji strucni komentar traze od blogera (!)
    Coveka koji nema zavrsenu skolu o onome o cemu pise (pisu mu drugi) na svom blogu.
    Ako vam nesto nije jasno, pogledajte sta je Petar objavio na svom blogu o vasem kolegi M. Lazanskom, jutro nakon sto je preminuo.
    Ako vam ove i formacije znace ista u zivotu…

  3. U dva navrata sam na Infektivnoj klinici čekao po nekoliko sati,da bi mi pronašli slobodno mesto u nekoj od kovid bolnica,oba puta sa vrlo visokom temparaturom,obostranom totalnom upalom pluća,plućne maraamice i vodom u plućima…ostadoh živ…hvala lekarima i med.osoblju.Ali,uvek je tako bilo i biće da postoje privilegovani ljudi za koje se vrše usluge o kojima mi obični smrtnici možemo samo da sanjamo…ništa novo tako je nažalost.

  4. Koliko je naplatio za reklamu pića koji mu je u ruci?Piće koje razara organizam.Ali nema to veze.Važni su novci a ne ljudski život ( kao i mere u vezi sa pandemijom).

  5. Pa šta ako ga je prevezao,bolje se bavite šta su sve pokrali i uništile prethodne vlasti. Zagledajte da nije Vučić obuo neku čarapu naopako pa pišite i o tome,kada nećete o lopovima koji su nas decenijama omalovažavali.

  6. Vucic je lazni predsednik je stalno krsi ustav Srbije posto je prisvojio ovlascenja koja po ustavu nema.On je obicna bagra i strani spijun.Treba ga odmah uhapsiti.

  7. To se u svetu naziva apsolutna diktatura, despotizam. Zato se i uvela parlamentarna monarhija u svim zemljama koje imaju Kraljevinu, da Kralj ne može da vlada kako on želi nego kako Parlament izglasa. Recimo, engleska kraljica nema pravo glasa, jer je Monarh iznad politike u službi naroda. Ona samo otvara prvu sednicu Parlamenta i ne može da glasa ni za jednu partiju. Ali, kad je u pitanju apsolutni Monarh, diktator, kao u Srbiji, onda on sam sebi sve dozvoli. To se zove apsolutna diktatura ili jebanje naroda u mozak. Može mu se.

  8. Sve se gleda kroz zle oči. Troši, ali ne pljačla kao tajkuni i nije plaćen spolja. Ako neko prošeta ili ode negde gde je već bio i ne vidi neki pomak, to je njegov problem.

  9. Po ovome se vidi da se avion rezonski i dobro koristi! Kakav je to populizam po kom bi svaki berac jabuka mogao da pretenduje na prevoz sluzbenim avionom? Toga nema ni u Severnoj Koreji! Zasto bi se onda uopste neko trudio da postigne neku skuplju vestinu od branja jabuka?!

  10. Hvala Danas i N1 na brizi o parama građana R Srbije… Dobri ste za davanje informacija o aktuelnoj vlasti i to je manje/više to… NI KURTA NI MURTA!

  11. Deca obolela od teskih bolesti pate, roditelji mole za pomoc, zasto se oni ne prevezu na operaciju o drzavnom trosku i plate operacije. Ko nas pita sta je ispravno? Moje dete nije imalo uslove u jednoj varosici ni da pohadja skolu jer nisu imali osoblje za pomoc i personalno asistenta. U pitanju je dete sa autizmom. Rekli su nam da ima nesto u Beogradu… A ja ne mogu da putujem po 80 km. u jednom pravcu do Bg. Posle svih muka zeninog otkaza jer nije imao ko da nam cuva dete, otisli smo u inostranstvo. Dete ima prevoz od kuce do skole, asistenta, dnevni boravak itd. Eto zasto smo pokupili prnje. Srbija je drzava samo za one bliske vlastima, mi boranija smo samo za glasanje i karanje.

  12. Ja bre videh par puta Jovanjicu kako iz njega izlazi, sa nekim džakčićima, a mislio sam kupus.

  13. Ne mogu da verujem, da li je moguce da covek što god uradi imate toliko negativne komentare, i dok se moze pisati sta ko hoce ili mu padne napamet bice takvih komentara, pogledajte Бог је умро узалуд јјугословенски филм из 1969. године. Odlican je, mislim film.

  14. U vreme Kostunice moj tata je prevezen u bescesnom stanju u pratnji anesteziologa sa vma, vlasnika Anlave klinike i med sestre u Minhen. Ta usluga je kostala 9 000 evra. . .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.