Sagovornici Danasa: Vučiću bolje da se narod bavi izjavom o NATO lovcu nego da je Srbija ponovo glasala protiv Rusije u UN

Ostavite komentar


  1. krađom na izborima!!! Ovakve sistematske krađe nije nikada do sada bilo- i pre , u toku i posle glasanja. Koliko se moglo videti, zamenjivali su cele glasačke kutije. Jad i beda od države!!!

  2. A da li je vama cilj da kritikujete Vučića, što je razumljivo i poželjno ili da ustvari opravdate jedan divljački i ratno neprijateljski gest NATO a protiv civila ugrožavanjem bezbednosti civilnog aviona ?

  3. Žalosno je da i nemamo neki izbor. Ali ako pogledamo istoriju, neće biti nama neke sreće u EU, ako uopšte i udjemo. Sa druge strane, izgubili bi prijateljstvo sa Rusima, a to već znamo da nije dobro. Ja bih referendum o ulasku u EU.

  4. A, ti vasi sagovornici nemaju kredibilitet, da bilo sta kazu, jer kad ne glasamo, zasto ne glasamo, a kad glasmo, zasto glasamo.

  5. Pajtiću, ne kaže se decidno, nego decidirano. To je sve što sam imao da kažem o tome.

  6. Pa dosovci su predali milosevica a sta smo mi za to dobili,vec dvadeset i dve godine nas uvek za nesto ucenjuju a tako bi bilo i da uvedemo i sankcije rusiji

  7. A ovi što pričaju o nekoj kradji bolje da rade nešto nego da se bave krađama

  8. Uživo danas na DLF-u slušalac zatražio da Srbija nikad ne bude primljena u EU,zbog proruske politike!

  9. „Uživo danas na DLF-u slušalac zatražio da Srbija nikad ne bude primljena u EU,zbog proruske politike!“
    Nismo mi te srece, ali podrzavam 🙂

  10. Ako Vučić nastavlja da vodi Miloševićevu politiku, a to Evropa svojski podržava, onda je očigledno da Milošević nije bio ništa kriv za ratove i da je Evropa priznala svoju grešku.

Ostavite komentar


Društvo

Za ovu krv krivim Vesića i Šapića 10

Za ovu krv krivim Vesića i Šapića

Teško da neko danas u Srbiji nije ili ne zna nekog ko je alergičan na ambroziju. Sveprisutni alergen koji se tek zahukvata, rapidno izaziva alergijske reakcije na sve većem broju ljudi.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.