Vujošević: Izbacili su sve o Vučiću

Košarkaški trener se ograđuje od razgovora za portal Mondo

Ostavite komentar


  1. Sramota za Mondo. Nekada su imali dobre i objektivne tekstove. Necu ih više čitati. Inače sam Zvezdaš, i nije ni važno da li si Zvezdaš ili Partizanovac, ako si objektivan odavno je jasno da našim parama od poreza gospodari Vučić kako on hoće. Tako se nije ponašao ni pokojni kralj Aleksandar. I njegovo trošenje je Narodna Skupština kontrolisala.

    1. Kako si smesan decko! Mondo nikad nije bio objektivan. Pa pogledaj samo B92 koji je bio olicenje dekomokratije. Na naslovnoj strani u svakom trenutku bar 2 teksta od Vucicu i SNS, a Veran mu je savetnik.

  2. Pre svega kao citalac, a pomalo i kao zvezdas, mogu da izrazim divljenje prema Dusku Vujosevicu i njegovoj casnoj potrebi za istinom, a njegova izjava da se vrhunski sport u Srbiji delom finansira i novcem iz sumnjivih tokova bi u svakoj donekle normalnoj zemlji bila alarm za javnog tuzioca, ali ne i u Srbiji.

  3. U Srbiji sem Danas-a, NIN-a i Vremena nema objektivnih novina. Svi ostali su iz kloake najgore vlasti u istoriji Srbije i dobrog dela sveta. Ova vlast je esencija fasizma i bez ikakvih skrupula bi otvorili logore za protivnike da su okolne prilike malo drugacije. Sve sto je vezano za drzavu pa i mediji (pokojni B92, pokojni Studio B, i ostali pokojnici kao tak mondo) jeste cista gebelsova propaganda orkestrirana direktno od vrha ovog zlozinackog rezima.

    1. tako je…WISE NI N1 ne shvatam kao ozbiljne novine…puni su vucica a komentare ne objavljuju…PRODAO SE COSIC,NEMOJ I TI DRAZO

  4. Dobro je da su izbacili jer sve vise zvucis opsednute nego racionalno. Pre nekoliko dana na n televiziji gledala sam prilog o zdravlju gde ste pricali o vasem problemu sa secernom bolesti i gle cuda i tu ste pominjali Vucica stanje u drzavi . Stvarno trpati sve vase frustracije i non stop pricati o tome je bolest . Svaka cast na trenerskoj karijeri .

    1. I tebi će šećer uskoro da zakuca na vrata od suvog sendviča, jadnice botovska…..

      1. Znate sta je fasizam? Evo i ja nikada necu napisati nesto lose o svom neprijatelju, nebitno ko je taj.

  5. cekaj..kazes kad su,dosli ovi vi bili svugde sampioni. A zasto? Zato sto,je ds bio uz grobare. Ko sad ovi uz Zvezdu. Sta vam grobari nije jasno?

    1. DS bio uz grobare? Jel zato Tadic dao zvezdi petogodisnji ugovor sa Gazpromom, trogodisnji sa Telekomom i Sutanovac kao ministar vojske stopirao izgradnju novog stadiona Partizanu, tako sto je pokrenut postupak, koji je obicna farsa, ali bilo je dovoljno da svajcarski investitor odustane od gradnje. Naravno pricam o bizarnom pitanju vlasnistva nad partizanovim stadionom. Mozemo se setiti i Djindjicevog oprastanja 15.000.000 maraka KKCZ. Voleo bih vise da je taj DS bio za zvezdu, a da je Partizanu dao sve ovo.

      1. Bravo za secanje….. Tako je bilo….. Pa Dule je dovlacio igrace iz zemalja za koje nismo ni znali da igraju kosarku i od njih pravio evropske zvezde…..

      2. Možeš li se setiti koliko je novca izneseno iz Zvezde devedesetih? Gde su otišle pare od generacije 91? Lako je vaditi sve iz konteksta. Zvezda je gotovo ugašena kao SD bila, vaterpolo sekcija, rukometna, košarkaška, fudbalska umalo… Sjajno je Zvezdi bilo. A jsdu Teleoptik, javna preduzeća za sponzore, patnja.

  6. “On podseća da je 2012. „kada su naprednjaci došli na vlast“ Partizan bio državni šampion u gotovo svim sportovima, „dok je prošle sezone iz Sportskog društva Partizan jedino kuglaški klub bio prvi“.“ Znači dok je jsd bio dominantan u svim sportovima to je bilo normalno ali sad kad Zvezda dominira tu nešto nije u redu i favorizuje se. To je ta objektivnost. Svaka čast na disidentizmu, da se pravimo da on nije išao Vučiću na mirtinge i neka pljuje Trinkijerija koga realno baš briga.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.