Nedeljni susret u Podgorici između Budućnosti i Partizana u poslednjem kolu ABA lige odlučiće o tome ko će sa druge i sa četvrte pozicije, gotovo izvesno, dočekati polufinalni rasplet u plej-ofu, čiji je ulog učešće u Evroligi naredne sezone. Umesto da meč u prestonici Crne Gore bude tema svih tema, informacija o sukobu između Duška Vujoševića i Aleksandra Pavlovića, koja se pojavila na prelazu između četvrtka i petka dospela je u epicentar košarkaške javnosti.

Momenat kulminacije dogodio se nakon prijateljskog meča sa Megom u sredu, koji su crno-beli izgubili, jer nisu imali rešenja za dvadesetogodišnjake Jokića, Jaramaza i Zagorca. Vujoševiću se nije svideo pristup pojedinih igrača na tom susretu, tako da je preventive radi, narednog dana zakazao uobičajeni “vaspitni” trening u šest ujutro, što se naročito nije dopalo Saši Pavloviću, koji se navodno na njemu nije ni pojavio. To je bila kap koja je prelila čašu Vujoševićevog nezadovoljstva Pavlovićevom pristupu obavezama u poslednje vreme, zbog čega je najbolji igrač Partizana grejao klupu u poslednjem meču sa Zadrom.

– Ne mogu u ovom trenutku da kažem da li u Podgoricu putujemo kompletni. Šta će biti sa Pavlovićem videćemo. To je naša interna stvar i uradićemo što je najbolje za tim. Nećemo nikome dati za pravo da ruši tim. Ali ćemo svakome dati pravo da ispravi svoju grešku. Možda Saši pružim ruku – kao da je Vujošević najavio pomirenje sa Pavlovićem, demantujući priče da su Murić i Mačvan propustili pojedine treninge posle pomenutog duela sa Megom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari