Vukašin Obradović: Pitanja za Poresku upravu

Ostavite komentar


  1. Ovde je problem u održivosti finansiranja medija kada ne zavise od državea priča je otišla predaleko i gubi se suština. Pa jedan Danas ima finansijskih problema da se održi, a kamoli lokalne novine …

  2. Mozda ce premijerka izbaciti koji tvit o vrhunskom radu vranjanske poreske uprave.Pre dva dana je paradirala za jednaka prava za sve.

  3. Вукашине на ова твоја питање,реаговаће канцеларија за брзе одговоре,чији је оснивач лично препоштени не лажљиви и најбољи напрдњак АВ,АВ,АВ.

  4. smatram da je gospodin Obradovic u pravu i da je Poreska uprava donela pogresno resenje sto se tice pitanja broj 4. Iako je vlasnik firme on je i zaposleni u istoj firmi odnosno direktor, u tom slucaju dobit se ne smatra licnim prihodom u smislu zarade. Dobit je dobit a zarada je zarada, razlicite su i stope oprezivanja i dosta toga je razlicito. Ukoliko je kao direktor ostvario godisnji prihod veci od neoporezive osnovice u tom slucaju se placa porez na veci ostvareni godisnji prihod.Ovde to nije slucaj vec se radi o dobiti na koju je obracunat i placen porez Obustavljanje od plate zbog prikazane dobiti je kaznena mera koja u zakonu ne postoji. Svasta, svasta drzava u drzavi

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.