Vukašin Obradović: Udružena opozicija Srbije treba da traži podršku građana

Ostavite komentar


  1. Na koje građane ova persona misli.Po peti put bi da prevede građane žedne preko vidi.Vukašne NO PASARAN .

  2. Udružena opozicija se uzalud udružuje. Dokle god se ne počnu ozbiljno baviti politikom, ne naprave analizu postojećeg stanja Firme, odnosno Države i ne predstave svoj OZBILJAN program, nemaju šanse. Oni nisu spremni ni za ozbiljan rad, ni za ozbiljan program. Kad dodje novo rukovodstvo u raspalu firmu, prvo pravi analizu sredstava i obaveza , pa onda pravi plan. Opozicija je na bla bla, truć truć nivou.

  3. PROBLEM OPOZICIJE NEMAJU NE UKALJANOG VODJU OVI TRENUTNI NEMAJU SANSU I DA IH ZAPAD PODRZI OBICAN NAROD KAD VIDI OVE NIJE IM DOBRO I GLASACE ZA VUCICA SA DJILASOM BOSKOM BORKOM MARINIKOM NEMOZETE PREVARITI NAROD KAO STO IH JE DOS PREVARIO

  4. dobar savet. s tim što su fer izbori širok pojam i daje se vlasti prilika da reltivizuju to. treba krenuti od slobode medija sa osvrtom na RTS i RTV jer će tu dobiti i podršku sa zapada. Pa kad se za to izbore sve ostalo će pasti kao kula od karata.

  5. Al si nepismen čoveče. I ti takav sa teško završenom osnovnom školom, da mi krojiš sudbinu??? E pa ne dam.

Ostavite komentar


Društvo

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice 10

Ministarka pravde ispitana u Specijalnom tužilaštvu Kosova zbog izjava na TV i objave na Fejsbuku o ubistvu policajca kod Loznice

Specijalno tužilaštvo Kosova saopštilo je da je danas intervjuisana ministarka pravde Aljbulena Hadžiju, sa ciljem da razjasni njenu izjavu datu TV Dukađini, u emisiji "Debat plus" od 02.07.2024. godine u vezi sa mogućim sastancima i razgovorima sa tužiocima i sudijama za određene slučajeve, kao i njen post na društvenoj mreži Fejsbuk od 20.07.2024. godine u vezi sa bekstvima koja su se desila iz kosovskih zatvora.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.