Vukosavljević Mitroviću: Nastaviću da pozivam na smanjenje prostakluka u medijima

Ostavite komentar


  1. BRAVO MINISTRE1 Ja sam za dodatni crtani film za dete doplatio, tako da i one koji vole ovo djubre od programa treba naterati da placaju!
    Takodje treba apelovati na stvaraoce domacih filmova i serija da prekrivaju psovke prilikom emitovanja u osam, devet sati!

  2. Средите прво своја министарства. Писао сам ових дана Министарству финансија и добио аутоматски генерисан одговор на – неслужбеном језику, што значи да министарство крши Устав и закон о службеном језику!

  3. Paima i jedna JULOSKA,,CAKICA,,šTA BI BILOKADA BI,,NEKI TAMO UČESNICI,,NJEGOVE,,UZORNE,,kuće Sutradan osvanuli,IZVAN ZIDOVA njihovog,,čuvenog,Parlamenta,Majine 100%,,jurisdikcije,, zvoncetom..Kome bi se kukavnima dodelilo,,čuvanje,,nacinalnih rezervi,,..Gde da se pronađa još jedna potpuna kopija,,Rističevića,a On,već nema Tamo šta i da,,nauči,.za sada je,,,samo ,,glasač,,,,parlamentarn,,većine,, A BabaJULIN,,ŠTIĆENIK, i osvedočeni,,čuvar dela i ,,zalaganja,,JE I odlični izvoznik,, ovakog,liderskog,,programa,.,,Fali ,,samo,.g.đa Ružičanstvena,,. da ga,,podupre,u daljnim,,programskim,,šemama,i,,srBskim,vokabularom koji je specifičan ovakvom,, prezentantu,, Jevanđalijkog,,čuvanja,,srBske,,kulture,,. Dovoljno je proći ispred ove,,znamenite,,,kuće,,i pogledati,,čuvare,ispred..

  4. Sramota je ne podržati Vukosavljevića samo zato što je ministar kulture u Brnabićevoj, odnosno Vučićevoj vladi.
    Koristiti nacionalnu frekvenciju i dotacije od pretplate i to sve za rad lične promocije je više nego iritantno. Pink je ipak nešto drugo, ima nekoliko kanala i kakvu takvu programsku šemu. Ali, Happy tv se pretvorio u celodnevni realiti kanal (navodno nisu realiti već zabavno humoristički program) i od jutra pa do sutra se smenjuju ljudske i moralne kreatore koje veličaju skaradnost, prostituciju, pedofiliju i da stvar bude još gora Peconi, vlasnik te televizije kroz realiti reklamira proizvode svojih firmi kojima je na volšeban način postao vlasnik. Nalivaju se alhoholom iz njegovog Rubina, mažu uljem Vitalovim da po crne pa posle peru veš Albusom i slade Medelom, da tu je i Smederevac i sem firmi i brendova u njegov vlasništvu nema drugih reklama.
    Da! I ja sam za plati pa gledaj kanale i to bez mogućnosti da se na internetu emituju slični programi. Ovako, barem Happy ujutro ima Marića, ponedeljkom 555 repriza Ćirilice, pa Goli život i opet realiti. Niko nema serijski, dramski, obrazovni, Dokumentarnim, dečji, sportski i sve one programe koje su dužni da emituju prihvatajući nacionalnu frekfenciju.

  5. Sta se desilo sa nasim pravom da ne placamo taj nakaradni kanal i njemu slicne? Cijela „kultura“ koja okruzuje te programe je uvreda za svakog normalnog covjeka. Znaci ko hoce da gleda neka gleda , ali hocemo da nam se omoguci da ne moramo da finansiramo njihove bahanalije, tj dajte nam da biramo kanale koji nam se svidjaju. U ovom slucaju podrska za ministra , mada mi se javlja da nece jos dugo biti na tom mjestu.

  6. Ministar treba i mora da predlozi zakon koji bi zabranio programe te vrste,a tim televizijama da se na odredjeno vreme ili za stalno oduzme pravo emitovanja,tacnije da se ugase.Mitrovic i slicna bratija su sramota ovog naroda,pervezni seksualni manijaci,ali imam utisak da iza njega stoji najvisa vlast ove drzave,i moze mu se sta hoce,koliko hoce a dokle ce,pa dok su na vlasti ti ljudi!

  7. Puna podrška Ministru. Vlasnik Pinka je jedan neverovatno nekulturan i primitivan čovek,teško da će ikad naučiti kako se kome treba obratiti. To se nekada učilo u pravim školama kada su đaci imali obavezu da i za vreme raspustu pročitaju
    bar nekoliko knjiga. TV Pink zreba potpuno ukinuti,ne samo zbog rialiti programa. Ima još televizija koje treba ptečešljati,na primer Hepi. Kad uključite taj kanal,slika na televizoru neodoljivo liči na javnu kuću iz kaubojskih filmova. Takozvani Javni servis RTS,već godinama ,od 20 sati reprizira nekoliko svojih serija,da ti se smuči čak i ono što ti je delovalo donekle pristojno,zaista neshvatljivo i uvredljivo. Postoje i knjige koje su mnogim ljudima u vlasti i javnom životu nepoznata roba.

  8. KIonačno da jedan Vladin službenik, jedan ministar u aktuelnoj Valdi, kaže nešto više nego pametno, dolično i istinito u vezi djubreta od programa koji se godinama emituje na nacionalnim televizijama, pre svega na djubre kanalu Pink, pri čemu, ne zaboravite, obe ove televizije podržavaju, tj.uvlače se znate gde, tu aktuelnu Vladu, naročito Pink, naravno do sekunda u komne će ta vlada vladati, sledećeg sekunda su na strani nove Vlade. A prostak, kameleon julovso-DOS-ovslo- SNP-ovski, lopuža, hohštapler Mitrović, bubnjar bez 3 rareda škole, pokušava na jedinom jeziku koiji zna – uličarko-prostačkom, da uvredi jednog školovanog, obrazovanog i dostojanstvenog čoveka, tako što ga naziva glupim i neznalicom. Pa, tačpno, ne zna svako da se obogati tako što će krasti, otimati, lizati svakoga ko je na vlasti dok je na vlasti, kao što je to Mitrović činio. Kako ti je data prva dozvola, u vreme JUL-a, Mitroviću ? Ja znam i imam dokaz u rukama. Ti si najveći lopov od svih koje znam. Ćuti ti, intelektualna gromado, sa tri razreda osnovne škole.

    Ministre, samo napred ! Nisam nikada glasala za ovu vlast , ali Vi ste, ministre, najbolji u ovoj Vladi.

  9. Ja sam iz okoline Leskovca. Mislim da oko 70% stanovništva ovde glada zadrugu i parove a verujte da ne zna da drži viljušku i nož u ruci, a drugu osnovnu kulturu da i ne pominjem. A onom režimskom poltronu Mitroviću staviti ranac na leđima i proterati u zemlju Tunguziju da se više nikad ne vrati.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.