Vulin: Angažovani rezervisti koji su civilno služili vojni rok u zdravstvenim ustanovama

Ostavite komentar


    1. Evo ga opet ovaj. Bas sad na RTS-u drzi „banku“. Drzi govor k’o major Gavrilovic. Blago nama s’ njim.

  1. 16 godina ides u skolu da bi postao oficir.Hiljade dodatni sati ucenja i rada sa ljudima,godine provedene po terenima ,veoma cesta selidba porodice u razne gradove zbog opisa posla,.Dodjes do cina generala.Postanes general armije Srbije,nesto sto je najveca zelja jednog oficira. I onda sta se desi.?!Obuces svecanu uniformu i salutiras Vulinu.Tugaaaaaaaaaa!!!!!!

  2. Ministar Vulin rece pre neki dan da ce vojska pobedititi virus. Danas citam da su vojnici iz prve brigade zarazeni.

  3. Vucic, Vulin, Vesic, Kicic… kakva navala na medije, kontraofanziva predizborne funkcionerske kampanje usred vanrednog stanja, proglasene epidemije , policijskog casa. Danas nema izlaska, za tebe to ne vazi ? Sto ne ostanes u Jajincima sa maskom preko usta da te ne slusamo vise? Nemojte cenzurisati glas iz naroda, zamolila bih.

    1. Bas kao sto i ti imas elementarno predznanje o vojsci kao ministar odbrane.

    1. Koja tuga od ministra odbrane, on kao nesto zna, pa priucen covek za 15 dana.

  4. Nevidesmo najavljene jedinice ABHO na ulicama , na poslovima dezinfekcije ulica, ili cekamo jedinice iz Kine, Rusije…!! Zamenik tzv. vrhovnog komandanta, trebao je proglasiti mobilizaciju rezervista JNA, zbog aspekta obucenosti i sposobnosti…!!

  5. Kada će 700.000 ćlanova SNS-a i hiljade botova biti angažovano da pomognu na terenu?

  6. Aha, baš će ljudi da ti se odazovu, da im poslodavac stavi radni odnos u mirovanje, pa da hleba ne mogu deci kupiti. Zovite vi vaše članove, 700.000 njih će biti sasvim dovoljno za sve potrebe.

    1. Jos gore.Zovu nezaposlene koji su sluzili civilno.A na konkursima za drzavnu sluzbu su im se podsmevali i godinama birali svoje partijske kandidate.I sad treba neko da se odazove.Ma da…Neka zovu partijske volontere i aktiviste.

  7. Nemogu da razumem da u Srbiji , respiratori su drzavna tajna , a broj obolelih vojnika nije drzavna tajna .

  8. Da li je gotova javna nabavka male vrednosti za uslugu ispitivanja rejtinga MO? Ispitivanje treba da počne danas…

  9. Postoje li i gde su jedinice Civilne zaštite sa svojom opremom i ljudstvom?Kao da se kriju u ovoj situaciji?

  10. Jos gore.Zovu nezaposlene koji su sluzili civilno.A na konkursima za drzavnu sluzbu su im se podsmevali i godinama birali svoje partijske kandidate.I sad treba neko da se odazove.Ma da…Neka zovu partijske volontere i aktiviste.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.