Vulin demantovao da je odbio sastanak sa Jankovićem

Ostavite komentar


  1. Sledećeg puta će biti 6. oktobra, pa će OVO da odgamiže u podzemni svet, gde mu je i mesto…

  2. Vulin i jegovo ministarstvo nisu nadležni, oni se bave isključivo odbranom lika i nedela vučićevog i tu i tamo poneki SPA centar u Hajatu. Kakva deca, roditeljski dodaci, porodica…???

  3. Aleksandar Vulin je procenio da zastitniku gradjana Sasi Jankovic nisu dobre namere, da zahteva da se sastane na nagovor svog mentora Skota. Sasa Jankovic je izgleda uveliko poceo sa predsednickom kampanjom ,on vec zamislja da je predsednik,i da mora da su mu sva vrata otvorena.

  4. Baš me nešto ne čudi da se tako nešto desilo Jankoviću, da se malo više posvetio svom poslu, a manje politici ne bi došao u ovakvu situaciju.

  5. Samo se ti Jankoviću bavi politikom, kamo sreće da daš ostavku da učiniš uslugu građanima.

  6. Da je sreće ovaj julovski vrhovnik bi odavno bio u Hagu ili u zatvoru kod nas zbog toga šta je radio devedesetih!

  7. Groteskni lik, buduci kandidat za predsednika Srbije, ne poznaje i ne postuje zakone vlastite zemlje. Uzasno nekompetentan ministar i bruka za celu zemlju.

  8. Kad ne bude provocirao i svaki dan se oglašavao u medijima za svaku sitnicu, e onda neka očekuje i da ga neko i primi na razgovor. Zaštitnik građana je sve, samo ne to za šta je ovlašćen i plaćen!

  9. Konačno neko ko ima petlju da Jankovića smesti tamo gde mu je mesto, u redove opozicije, da ne bude kukavičje jaje i da više ne potkrda narod debelom platom i bavi se politikom i sedi na poziciji kvazi zaštitinika.

  10. Red je da se smeni Janković, zamajava narod i pravi od nas budale, uzima platu od 4ooo evra i politizira na naš račun, neka ide Skortu i neka sa njim pravi stranku.

  11. Nema Vulin vremena da sluša prazne priče Saše Jankovića. Možda ipak trebao da ga primi jer ko zna moguće je da je Janković konačno rešio da nekome ispriča kako je stradao njegov najbolji drug, u Sašinom stanu, od Sašinog pištolja. Možda mu je proradila savest pa je u Vulinu video dobrog sagovornika.

  12. Nije on odbio zaštitnika građana,jer Saša Janković to svakako nije,on je vrlo loš političar koji se krije iza svoje pozicije ne bi li se bavio politikom.

  13. Vulin je trebao da primi budućeg kandidata cenzus opozicije za predsednika Srbije, ali ne i zaštitnika građana jer Janković je to ponajmanje. Možda bi ishod prijema bio drugačiji da se najavio kao političar ili pak zaštitnik žute patke.

  14. Saša Janković svakako nije zaštitnik građana već političar,tako da Vulin uopšte nema obavezu da ga sluša i ne treba da ga sluša.

  15. Pa naravno da ga je Vulin odbio, jer je sastanke imao sa Aleksandro Vučićem. Saša Janković se bori za svoje interese, i bori se kako bolje da prođe na predsedničkim izborima, i kako svoju fotelju da koristi u političke svrhe.

  16. Podrška ministru u pokušaju da prizemlji gospodin Jankovića koji se oteo kontroli i sve više koristi položaj za politički marketing.

  17. Nema veze, kad neće da ga primi kao ombudsmana primiće ga kao predsednika Republike Srbije uskoro…

  18. Čudo jedno da oni koji upravljaju ovim botovima,ne kontaju da oni zaista zagađuju,sve gde se pojave! A toliko je vidljivo,kako u komentarima,tako i u ocenama,gde normalni ljudi hoće nešto da kažu! S početka sam mislio da bi ih trebalo sprečiti u gadostima! Međutim,sada sam siguran da da oni nisu u stanju da se nose sa normalnim ljudima!

  19. Janković na razne teme pokušava da se ispromoviše ali mu ne uspeva,a promoviše se jer svi znamo da on nije nikakav zaštitnik građana već predsednički kandidat raspale opozicije.

  20. Janković još jednom pokušava da obmane javnost,sigurno je da ministar Vulin itekako hoće da priča s njim,Skotov potrčko Janković samo želi da se ispromoviše.Sramota.

  21. Sasa malo preteruje ali oprosteno mu je posto znamo da je on buduci "demokratski" kandidat.

  22. Treba nam 6.oktobar. Jednostavno neki ljudi, a medju njima je svakako Vulin, ne treba da imaju pravo da obavljaju javnu funkciju. U najmanju ruku. Inace ce nam se ovakvi likovi iznova I iznova pojavljivati.

  23. Glavno da se Jankovic odmah oglasio u medijima, a nije ni proverio koje je ministarstvo nadlezno.

  24. A zasto niko od novinarskih agencija nije napisao da je zastitnik gradjana pogresno trazio prijem kod jednog ministra umesto kod drugog?

  25. Jankovic je ovim samo hteo da ugrozi Vulina i ministarstvo rada, da pokaze da su nesavesni i da ne rade za dobrobit naroda.

  26. Neki ovde zameraju Jankovicu da je poslusnik Njegove ekselencije Kajla Randofa Skota, ambasadora SAD u Srbiji. Sta ti isti kazu na onu bedu od Vuciceve posete Klintonu i njegov oboren nos odbacenog djacica izmedju Klintona I Durakovica? Nije Srbiju bombardovao ni Barak ni Skot, nego Klinton, "drugovi" botovi.

  27. Ja ne pamtim da je neko ovako nepristojno obavljao svoje akivnosti preko medija a ne preko državnih organa,kao Janković.

  28. Zaista je cudno da zastitnik gradjana postade najbitnija figura u svakodnevnoj politici drzave….cak i kada laze daje mu se puno prostora u medijima.

  29. Za platu koju prima Jankovic bi bolje trebao da se razume u zakone i resore ministarstava .

  30. Ovi botovi su, vidi se, glupi kao i naprednjaci.Ne znaju nista, komentarisu bez veze, lupaju gluposti, cesto pogresno udare i minis,jer ne razumeju.Daj, Drazo uvedi FB forum da vidimo koji ludaci stoje iza ovih spodoba.To je uradila Slobodna Evropa i preko noci su nestali.

  31. Čak i da je odbio ja bih ga podržao jer Janković sve što radi radi u političke svrhe, nema veze sa zaštitom građana.

  32. Mislim da je najveća uvreda za žrtve i streljanje u Jajincima drskost da ovaj, šizofreni fašista,crnokošuljaš i julovsko go.no,izađe na govornicu i govori o žrtvama i njihovom stradanju !!! Smrt fašizmu !!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.