Vulin: Gadosti terapijske zajednice lista Danas nisu normalne

Ostavite komentar


  1. Ti pričaš o mržnji i gadostima, sa kojim pravom. Mržnja i gadost su ogledalo ove vlasti kojoj pripsdaš. A ne lečiš se!

    1. Čak i kroz usta Vulina, ovo je apsolutna istina. Karikatura je neukusna, primitivna, prostačka. A, karikatura to ne bi smela da bude. Zašto ljudi brane nešto što je neodbranjivo? Sutradan će neku sličnu karikaturu, nekog drugog karikaturoiste napadati iz svoih orudja. Neukus je neukus, čak i kada je taj neukus produkovan od poznatog i proslavljenog karikaturiste Koraksa. Ne pomerajmo kranice normale i nenormale, ukusa i neukusa zbog „mangupa iz naših redova“.

      1. Ti,sa tim botovskim mozgom,i me možeš da izgovoriš ništa drugačije od Vulina. Da ne pričamo o tome,da li možeš da razumeš,upravo zbog mržnje i zlobe koja je ušla u tebe preko Vođe i Vulina.

      2. Zorane , reci nam , dali je i karikatura iz 2000 kada je isto ovo nacrtano ali je na slici Milosevic , takodje neukusna ?

  2. Samo se ti brini o ranoviranju Mirinog stana u Moskvi!-Trebaće svima iz sns!

  3. Opisao Čehov u „Paviljonu br:6“ našta je ličila carka Rusija. Tako i Danas opisuje našta liči Srbija, pa liči na taj „Paviljon br:6“. A ko je napravio taj paviljon? „Danas“ ga nije pravio…..zna se ko ga je napravio….

  4. Covek guma Vucicev opsesivni obozavalac sa deguntantnim komentarima! Da li je video stolove u Vasingtonu na kojima su potpisivali sporazum Izrael, Bahrein i UEA sa Trampom?

  5. Budimo relani ono nije „karaikatura“
    Da je izašla takva karikatura u Informeru za Koraksa kako biste reagovali?
    Čovek je star i očigledno bolestan a redakcija i opozicioni političari ga koriste za svije ciljeve.

    1. Možda i nije karikatura. Zavisi ko kako gleda. Svakako je istina. Kako je moguće da se onakvo iživljavanje skriva od javnosti 20 dana? Kad uhvate nekog zbog prekoračenja brzine trube na sva zvona. Ovde su svi ćutali dok siledžija nije zbrisao, verovatno iz zemlje. Ko zna možda je i drug član koji je bio angažovan na „posebnim“ poslovima

  6. Kad oripadnik gadosti kaze da Sam had ja pozevem pice za Sve redakcije I Stivena Colbert’s pride. Minwhil ,,,,,❣️

  7. Ono.. kad ludak drugom spočitava da treba da crta po ,,gumiranim zidovima!
    Vuline…samo u ovakvoj Srbiji , ti i tebi slični mogu da egzistiraju!
    Da smo normalna država i ti bi imao ,,košuljicu,, sa rukavima pozadi!

Ostavite komentar


Društvo

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine? 10

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine?

Najtopliji grad u Srbiji i danas je bila Ćuprija, gde je u 15 časova temperatura vazduha bila čak 41 stepen Celzijusov, dok je 40 stepeni izmereno u Smederevskoj Palanci, a po 39 stepena bilo je u više od deset gradova širom zemlje. Mnogi se pitaju zašto su baš ova dva grada iz dana u dan najtoplija, a klimatolog Vladimir Đurđević objašnjava za Danas zašto je to tako.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.