Vulin: Ima mesta za svih 7.000 migranata

Ostavite komentar


  1. A koliko ce ih biti u Srbiji iduce godine? A koliko u godini posle toga?A Vulin brine kakvu poruku cemo poslati u svet! Da li Orban ili Hrvatska brinu o tome?
    Najbolja slika naseg ponasanja na vlastitu stetu je otkrivanje migranata u kamionima na izlasku iz Srbije,tako da ih moramo zadrzati kod nas.Ali ih ne otkrivamo na ulasku u Srbiju iz drugih zemalja,tako da ih ne primimo.Duplo golo za Srbiju.U medjuvremenu se hranimo samohvalama da smo plemeniti.Videcemo uskoro u sta ce se to sve pretvoriti.A Tramp je verovatno lud sto ih ne prima.
    Sve vise se pitam kakvi i koliki pritisci se vrse iz EU na Srbiju da se nasa vlast toliko neracionalno ponasa.Ili je novi izvor para racionalan izbor za vlast?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.