Vulin: Kokeza odbio poligraf, saslušan u svojstvu građanina

Ostavite komentar


  1. Poceli su pacovi da se medjusobno ujadaju! Nadam se da ce i glavni pacov dolijati!!!

  2. Od kad upisao skolu za trenere, u FSS nastala panika! Resili da ga ubiju! Vidis da vrag odneo salu – poceo redja desetke!

  3. Ministre svega i svacega kako je moguce da Vucicev velestrucnjak srpskog fuzbala pokusava da ga ubije??
    Ko je veci kriminalac??
    Onaj ko ga je postavio ili onaj koji je izvrsavao naredjenja??
    Kako je tetka??
    A u Kanadi sada ladno??Zar ne??
    Grtalice rade!!!

  4. Da li je moguce da nekome koji je saslusavan „u svojstvu gradjanina“ bude postavljeno pitanje da li je ucestvovao u planiranju atentata na aktuelnog Predsednika drzave ?! Mozete li obaviti sastanak sa mozgom pre davanja izjava za javnost druze Vulin ?

    1. Ludilo uzima maha i nesmetano se siri . Samo da nam imunitet na ludilo ne opadne!

  5. Istraga se vodi na Pinku, samo je zamenjen „istražitelj“! Vulin ima zakonsko pravo da saopštava detalje iz istrage — čudno!! Ili će biti da su gospoda umislila sa je zakon ono što se njima sviđa i odgovara??!! Cirkus, kao i sve što rade.

  6. Naši političari dobiše novu, za njih najinteresantnija i najznačajnija tema, Kokeza (ne)ljudski odbio poligraf. Da li oni znaju da poligraf nije nikakav dokaz pred nadležnim organima? Na ovaj način Kokeza im je dao mogućnost da ga proglase za ubicu u pokušaju ili drugo nešto? Ova tema će puniti TV i medijske sadržaje do sledeće teme o uspesima privrede i našim bogatstvom ničim izazvano. Političari o ovoj temi govore kao papagaji.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.