Vulin: Komandante s Kosova poželela bi svaka akademija

Ostavite komentar


  1. Ne podnosim ministra vojnog i ni u cemu se ne slazem sa njim,ali razumem njegovu zelju da falsifikatima rehabilituje jedan uzasan i sramotan rezim u kome je on poceo svoju politicku karijeru vlastodrsca koji se stalno dodvorava onima koji su mu pomigli da zablista.
    oj problem je sto ne mogu da shvatim zemlju Srbiju,njenu pamet i mladost(da pomenem neke)koji sve to mirno gledaju i cutanjem odobravaju.
    Zalud nam izbori za gradonacelnika i ostale, ukoliko nam deca uce iz sramotnih Ljusicevih udzbenika i prihvataju da ih Lazarevic i drustvo pripremaju za casne vojnike,mada su sami necasni(niko nije protestvovao sto sluze robiju za dokazana nedela).

  2. @VB, ne bih o ministru vojnom, ali da se časni general Lazarević vodio stavovima Ljušića on ne bi branio otadžbinu, nego bi kleko.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.