Vulin: Narko dilerima suditi kao ubicama

Ostavite komentar


  1. Takodje i onima sto opljackase zemlj, sto od nikakve plate kupuju enormno skupe stanove, a pogotovo onima koji se predstavljaju kao patriote a u stvari su pripadnici udruzenog kriminalnog preduzeca !

  2. Dobro, bivši „crveni“ druže. Treba im suditi. Ali -kako suditi tebi? Beše li ti u poseti kod Koluvije na imanju „Jovanjica“? Beše, Boga mi! Probali ti, kao nekada ranije dok nisi postao ministar koji „dim“ -kao degustaciju Koluvijinog „proizvoda? Šta, nećeš da nam kažeš, ako, ako i ne moraš. Možda i nisi ništa povukao ali je dovoljno da si tvojim prisustvom podigao ugled tom „farmeru“. A to ti je reklama za „duvanje“. Pa ti sada vidi- jer i to bi trebalo da se kažnjava! Znači- počni od sebe, primera radi. Pa onda dalje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.