Vulin: NATO agresija je poslednji veliki nekažnjeni zločin u 20. veku

Ostavite komentar


    1. Aleks pa šta reći za Bljesak, Oluju, Miljevački plato, Medački džep…. i uopšte proterivanje više od pola miliona Srba iz Hrvatske i Republike Srpske Krajine…
      Misli malo o tome…

  1. Treba da te bude sramota, da ti odajes pocast tim hrabrim ljudima, koji su dali zivote za svoju zemlju. Da ti, polazes vence na njihove grobove, da se ti klanjas njihovim senima, ti. Tim ljudima se divi i postuje ih cela Srbija. Te ljude, vise od tebe, postuju i cene i oni koji su ih napali tada, jer su videli sa kakvom hrabroscu su se borili. Ti nemas nikakva prava da spominjes te junake, i da ih makar malo postujes, skinuo bi tu nakaznu uniformu (jer pravu nisi zasluzio da nosis). Da makar malo postujes njihovu zrtvu i zrtve svih ostalih, nikad ne bi prihvatio mesto ministra odbrane. Iz postovanja.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.