Vulin: Po naređenju vrhovnog komandanta, celokupna martovska klasa dobila unapređenje

Ostavite komentar


  1. Kad cemo im vise ledja videti? 8 godina na vlasti, kao socijalisti…

  2. E generale Mojsilovicu bruko nad brukama. Da te jedan pajac voda na povodcu kao majmuna i da kao dezerter drzi patriotske govore nije mesto koje je tebi istorija namenila. Prodao si cast, cin i obraz da bi dobio neku sinakuru, ali da klimas glavom psihopatama i bolesnicima. Postao si tetka, ali ne iz Kanade.

  3. Super setio se „neko“ dece i bas mi je drago.,ali POSTOJI U KASARNAMA I DECEMBARSKA KLASA VOJNIKA… JEL SE SETIO NEKO NJIH KOJI SU TAKOĐE RADILI, UCESTVOVALI U IZGRADNJI IMPROVIZOVANIH BOLNICA NA SAJMISTA I TD. DA NENABRAJAM, ODLIČNO SE ZNA STA SU DECA RADILA I BILA IZLOŽENA OPASNOSTI KAO I SVI OSTALI U PANDEMIJI CORONA!!! STA JE SA DECEMBARSKOM KLASOM??? KAZU NEMA VOJSKE PA ZBOG NERAVNOPRAVNOSTI I NEMA!!! A VAMA DECO DRAGI VOJNICI KOJI STE SE DOBROVOLJNO PRIJAVILI SVAKA CAST…VI STE HEROJI!!!

  4. Šta da rade uniformisani momci sa činovima nepostojeće vojske?

  5. E jeste mi drago sto ih je unapredio. Jos po neko odlikovanje da im okaci, pa da se pravi vazan. Vidi kakvu vojsku imam. A, Vuline, nesreco jedna.

  6. Uz poštovanje načelnika Generalštaba ali unapredjenje u cin razvodnika za sve vojnike je predložio brigadni general Radivojević a ne „vrhovni komandant“. Oni kao da su programirani i projektovani
    da kažu da sve naredjuje drug vrhovni.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.