Vulin: Povećana uplata doprinosa

Ostavite komentar


  1. Da,ovo ce biti ludom radovanje.Radnici poreske uprave pod velikim pritiskom,firmama koje kasne sa uplatom,salju opomenu,a za dva dana i resenje o blokadi koje po novom naredjenjuu istovremeno salju i u Kragujevac..Tako jos mesec-dva i prici ce dici kraj.Od 01.01.do 30.05.kada se sve sabere nece biti ni 110 radnih dana ali je vazno da taksimetar radi.Ko zna o cemu se radi zna sta ce se dogoditi,ko ne zna -videce.

  2. Kako je ruzno, sve sto taj covek izgovori. Kako ga nije sramota, da pomene penzioni fond i njihov uspeh! Hiljadama ljudi otimaju po celu peziju godisnje, pa je i to uneto u cuvenu stavku, "stogodisnjeg uspeha " vlade i prijatelja.

Ostavite komentar


Društvo

Simptomi urinarne infekcije i koga češće pogađaju 10

Simptomi urinarne infekcije i koga češće pogađaju

Urirnarne infekcije jedan su od čestih razloga zbog kojih se javljamo lekaru, naročito leti. Učestalo mokrenje, bol, peckanje prilikom mokrenja, urin neprijatnog mirisa, mutan ili tamno prebojen, bol u donjem delu stomaka, krv u urinu, povišena temperatura najčešći su znakovi koji prate urinarne infekcije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.