Vulin povodom božićne čestitke: Neću nikog kazniti zbog greške

Ostavite komentar


    1. Kad bi on znao kako se podnosi ostavka, mora ga prvo neko nauciti kako se to radi. Doduse uziva u svojoj funkciji, kad digne glavu Srbija je najponosnija zemlja na svijetu…

      1. Predlazem da ga predsednik drzave nauci kako se podnosi ostavka tako sto ce mu pokazatina svom primeru. Al’ bi to bio povod za slavlje…pa i veci od Bozica!

    1. Pa ko je lud da na celo vojske i policije postavi pametnog covjeka, pardon neposlusnog…

    2. Ja mu ne bih ni svinje dao da mi cuva! Tacno je da je velika kazna kako za narod jos vise za vojsku!

  1. Сада је јасно – Вулин је лично писао честитку патријарху Павлу.

  2. Taj kobajagi ministar je tupav bio, tupav ostao! Sada se vadi na potčinjene! Tipičan komunistički manir. Uvek su krivi spoljašni i unutrašnji neprijatelji, znači- ti iz Uprave iz odnosa sa javnošću oni su ti „unutrašnji neprijatzelji“!.

  3. Јуловац помиње патријарха Павла, дезертер помиње, лопов који се покрива тетком помиње Павла, еееее

  4. Njena greska… Sram te bilo, da te ne nazovem kako dolikuje. Tudjim radom se kitis a tudje greske ostaju tudje. Pravi socijalista, kako vas i znam od mladosti rane. Elementarna pravila rukovodjenja ne znas. Nije ni cudo sto u cetrdesetim uzima pare od tetke

  5. Socijalista koji veruje u Boga i čestita Božić? Koji šoder majko mila.

  6. Kakav papan…. A sigurno je sam pisao… Otuda i ono glup i glupost, a sebe ne može sa odpusti

    1. A kakav si ti intelektualac? Priznaj da ti je krivo sto vam je ovako začepio usta!

      1. Nije on nikom,kao sto ti kazes, zacepio usta,on je jednostavno ne bitna licnost,koja svakodnevno uveseljava gradjane Srbije.

      2. @Storno
        Pročitaj komentar od čitateljke koja se potpisala kao Mara, uzmi četku za wc i sam sebi začepi šta želiš, po ličnom nahođenju.

      3. Vuline nemoj lažno da se predstavljaš.
        Ispao si glupan po ko zna koji put.
        Kako bre nisi oguglao na komentare.
        A da, to je zato što si glup

  7. Ha ha ha, on kao pise gomile pisama svaki dan pa nema vremena da procita sta je napisao…ha ha ha, pa jedno pismo u jednom danu a da nije prekontrolisao…? a i sta tu ima da se cudimo

  8. Ti nisi ni socijalista ni levičar, ti si sociopata i LOPOV!!!! U razvijenim zemljama si ministar ZATO ŠTO PREUZIMAŠ ODGOVORNOST za to što tvoji zaposleni rade (i greše), jedino ovde se preuzimaju sve beneficije, a greške se svaljuju na obične smrtnike! Ti si MORAO kao ministar da barem baciš pogled na zvanično saopštenje koje izlazi iz tvog ministarstva (jer stvarno ne saopštavate 50 dnevno), a ti si baškario negde s ukradenim parama! Setite se primera one dve jadne službenice pošte koje nisu prepoznale neko govedo nego ga lepo, kako ide u civilizovanim društvima naterale da sačeka red, a on zagrmeo: Je l’ znate vi ko sam ja???? i nesretnice dobile otkaz, a posle, kad je javnost skočila kao nisu, nego premeštaj da umesto na Senjaku ili gdfe već, rade u Mladenovcu i Obrenovcu. Setite se lupetanja AV o peračima prozora – naravno, opet nije on kriv nego njegovi zaposleni koji su mu poturili saopštenje sa „šaljivog“ sajta. hehe, baš smo vickasti, zar ne? NIKAD vi niste krivi ni za šta, rođenu decu biste optužili da su kriva samo da i dalje grejete vaše guzice u foteljama. A da lažeš, Volino, lažeš kao pas. JA RADIM U VOJSCI – 4 meseca nismo primili ni pišljivog dinara!!!! kako su to sve plate isplaćene kad nama niste dali ništa. Da se pozajmljujem da bi moje dete imalo paketić na NG i da i mi imamo salatu ruske na stolu – s diplomom mastera poštenog zarađenog na državnom fakultetu???? Kako da uživam u prazniku kad nemamo šta da jedemo zbog tebe???? Ja moje drage ljude volim, a ako me praznik nečemu uči kad gledam praznu trpezu i dugove, a pošteno radim, to je DA OPROŠTAJA NEMA!!!! LUSTRACIJA!!! JEDNA OD 5.000.000. SVI NA ULICE!!!!
    P.S. Objavite mi komentar, ionako ne stojite iza mog ličnog mišljenja i stava!!!!

    1. @mara
      Čestitke za komentar!
      Živi upiš i sprdačina sa škartiranim regrutom i tetkićem koji se zahvaljujući tragikomičnim okolnostima , našao u ulozi ministra odbrane…

  9. Nije u pitanju nikakva greška, samo je iz bogate lepeze Yulina istrčao na teren onaj dugokosi, iz vremena Patrijarha Pavla, onaj koji je demonstrante zalivao toplom vodom iz vodenih topova…

  10. Zasto bi bilo koga kaznio kad je ovaj sistem poznat kao sistem bez odgovornosti.Nema potrebe da nabrajam sluccajeve, sve je poznato

  11. Dva patrijaha nisi u stanju da zapamtiš,Staljinovu sliku drži u tetkinom stanu..

  12. Po Vulinu: Hristos se rodi i svako dobro. Smrt fašizmu_sloboda narodu.

  13. Kako li se osećaju oficiri koji moraju da salutiraju Vulinu, koji veze nema sa armijom?! Iskreno saosećam sa njima.

  14. Dragi Vuline, da li si, a verujem da jesi, ikada citao tabloide koje placa drzava i video kakve bljuvotine tamo pisu o ljudima iz opozicije bez ikakvih dokaza? To ti ne smeta, ali ti smeta ova vest koja je jos i istinita, ali opste je poznato da istina uvek boli..Tako si se iznervirao i za tetku iz Kanade. Samo mi nije jasno koliko vi to vremena imate i ti i tvoj sef kada citate Danas i komentarisete svaki clanak koji se pojavi?

  15. Nije greška,potpisujem!Sve je to učinio da bi se dodvorio vodji,jer je očigledno da crkva ima drugačiji stav u vezi KiM,i da postoji skriveni sukob crkve i A.V.Dokaz,današnja liturgija.Propaali pokušaj da se patriharhu da do znanja da se on i crkva ne pitaju za rešavanje kos.problema

  16. Da parafraziram velikog francuskog filozofa Franka Riberija i ovaj je rodjen samo zbog puknutog kondoma.

  17. Odgovaraces za kradje,fikusu.! Vreme je da trazis azil u Rusiji,Lopove odvratni,

  18. Tupsoni u vrhu, svi od reda, pocev od ministra… Kukala nam majka sa takvim debilom…

  19. Kolimo ima ovakvih kokošaka po kancelarijama koje nam kroje zakone i sudbine..

  20. Moram priznati da svakog dana kada procitam neku vest u kojoj se spominje Vulin mogu samo da potvrdim svoju odluku o napustanju Srbije, jer barem pod starost ovakvi likovi mi nece krojiti sudbinu. Covek koji je izbegao sluzenje vojnog roka, jedva zavrsio srednju skolu je sada ministar, pa jos i milostiv prema gresnicima. Na zalost , trebace jako puno vremena dok i narod u Srbiji shvati da zasluzuje neog boljeg kao ministra. Da se razumemo, taj isti narod ne zasluzuje ni Sutanovca kao ministra.

  21. Ako je neko nesklon Vulinu, to sam sigurno ja.
    Ipak, mislim da ovo pljuvanje ipak nije potrebno. Pljuvanje je glavna aktivnost sadasnje vlasti, ne vidim razloga zasto bi i protivnici vlasti radili to.
    Licno smatram da se od muve pravi slon i to tacno u tom radiko-naprednjackom stilu. Oni su ti koji se hvataju za svaku sitnicu.

  22. A šta ljudi misle zašto Vulin Vučića zove „vrhovni komandant“? Pa upravo da ne napravi istu grešku. Rastao Titov pionir i odjedanput mora svakih 10-tak godina da se veže za novog idola. Ko će sva ta imena popamtiti. Ovako „vrhovni komandant“ pa ko god da je „vođa“ naći će se u tome. Sa Crkvom očigledno ne može baš tako i dolazi do glupih grešaka.

  23. U nekim institucijama, a Vojska to svakako jeste, ovakve greške mogu biti jako skupe. Zamislite da je, umesto „zelenog“, pritisnula „crveno“ dugme?! Onda stvarno ne bi bilo razloga da je smeni!!!

  24. Čestitku si potpisao TI,pa je trebalo da vidiš šta potpisuješ.A,da se mnoge stvari prepisuju i kopiraju,samo se menja datum .Iz iskustva znam da se događalo da stigne neko naređenja iz više komanda,na početku datum ispravljen,ali u daljem tekstu ostao stari.To je rezultat uvođenja kopir mašina i štampača.Dok su se naređenja kucala na mašini,nije se mogao desiti ovako GLUP propust.

Ostavite komentar


Društvo

Šta je ašvaganda, čija popularnost enormno raste? 6

Šta je ašvaganda, čija popularnost enormno raste?

Ogromnu pažnju pretežno mlađe populacije privukla je biljka ašvaganda, koja se koristi u vidu suplemenata ili praha. Na društvenim mrežama se dele snimci korisnika ašvagande, što još više pospešuje njenu popularnost i prodaju. S obzirom da je relativno nova na tržištu, postavljaju se ključna pitanja o njenim dejstvima i posledicama.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.