Vulin sad prošao i lekarske preglede i zadužio uniformu

Sagovornici Danasa oštro kritikovali najavu ministra odbrane da se prijavi na obuku rezervista

Ostavite komentar


  1. Ako se mi koji smo se penzionisali zgražavamo sa ovakvim ministrom i komandantom,mogu zamisliti kako se osećaju ČASNI oficiri koji su sada u službi pa su primorani da raportiraju i referišu ovakvim ljudima koji nemaju osnovnog znanja o vojsci,ali zbog onog starog vojničkog,“veži konja gde ti gazda kaže,pa makr crkli i gazda i konj“,trpimo sve ovo.

    1. Sakisa, dda ima CASNI oficira on nikada ne bini bio Ministar odbrene.

  2. Zbog cega objavljujete ovakve kojestarije ? Koga interesuje drug vulin ? Vi znate svakako mentalnu i intelektualnu strukturu vasih redovnih citalaca. Zasto pravite vesti za citaoce informera i kurira ? Zasto terate vase redovne cirtaoce sa vaseg sajta ovakvim splacinama ?! Sta to vise radite zaboga ?!

  3. Vulin jeste u rezervnom sastavu vojske ali kao peti poziv(oni koji ne znaju,žene,invalidi,sakati i stari..Sv.Đorđe ubiva aždahu).Ako je sada u 47.godini sposoban,onda je lažirao u dvadeset i nekoj,koji je ovo sada Vulin po redu?

    1. Pristojna Srbija je petopozivaska,gledaju svoja posla i plase se da ne zasvira SHIZELA…

  4. pitajte ga ko će obavljati funkciju ministra odbrane u tih 15 dana ? i naravno da li će uzeti godišnji odmor ili će bežati sa „posla“ da bi učestvovao u tom svom reality programu ?

    i za kraj čestitam vulinu što je progledao posle 20 godina : )

  5. Ko mu je izdao lekarsko uverenje da je sposoban?
    Po kojim kriterijumima,za rijalite Farma,Parovi,Zadruga?
    Kako mu se vid popravi sada kada je ministar, a kada je trebalo bio gotovo slep?
    Da se nije negde na nekom izvoru umio pa progledao?
    Možda mu tetka poslala vodicu ko pare za stan,kada nije bio u vladi?
    Neka nađe izvor da umije obraz ako ga negde u svetu ima,u šta ne verujem.
    Zarad lične promocije se sprda sa vojskom.Sramota

  6. Neverovatno kakav blam i nije ga stid posle svega, jos se slika u nekom rovu. „Cega se pametan stidi, budala se ponosi.“ Ovo je tuzno, on nas sve ponizava, valjda misli da smo tako glupi da necemo shvatiti zasto se slikao. Tuzno i ponizavajuce.

  7. Ti si Vulinu jedna baraba, a jos gore i vece barabe su ti dopustile
    ovakvu zajebanciju sa drzavom narodom i ustanovom! Posto sam
    pripadnik-bivsi „ugasenog“Pr. Korp… iz voj.sam familije, koji su bili pripadnici spec. jed. SRJ takodje oficiri isti spec.jedinica.. Poruka ti je sledeca;S kime se ti sprdas kukavice-dezerteru, dokle mislis da ces pretcavati minsko polje ne ogreban i zasto nisi na robiji jer jedino tamo ti mozes svoje da oduzis drzavi!??? E, pobeguljo jedna. Bitno je da si zenge eskivirao dok su drugi „cistili“ a ti se bogatio i skrivao ispod suknje cuvene i jedine prave tetke, Mirjane Markovic!

  8. Od sad će mo svaki dan da slušamo TV izveptaje šta je radio rezervista Vulin.

  9. Ovakvo nesto,ovaj cirkus sa Vojskom Srbije,ne postoji nigde na svetu,osim u Srbiji.Ko ovom cirkuzantu daje ya pravo da se šegači institucijom koja je do juče,a možda i sada ,uživala i uživa najveći ugled.Trebalo bi mu reći,dosta bre vise igrarija.Hajde ono oko stana i tetkine pomoci i da se guta i nekako proguta ali ovo je farsa koju Srbija ne sme da trpi.

  10. I sledeci put se pozovite na prigovor savesti kada dodje vreme za glasanje i opravdajte to time da su svi isti. Ako su svi isti onda ste i vi isti kao Vulin. Oj srbijo zemljo Vulina …

  11. Nije Vulin kriv sto je to tako vec oni koji ga podrzavaju a tu pre svega mislim na vojsku koja ima za komandanta nekog ko je nesposoban za sluzenje vojske. To je slika opste katastrofe i tragedije srpskog drustva danas. Vulin je samo jedan od mnogih komicno budalastih karaktera tragikomedije koja decenijama ne silazi sa repertoara srpske stvarnosti upotpunjena sa nama koji nismo u stanju da taj cirkus proteramo iz nasih zivota, vec smo vremenom, i sami postali deo ove sveopste cirkusijade.

  12. Nije Vulin kriv sto je to tako vec oni koji ga podrzavaju a tu pre svega mislim na vojsku koja ima za komandanta nekog ko je nesposoban za sluzenje vojske. To je slika opste katastrofe i tragedije srpskog drustva danas. Vulin je samo jedan od mnogih komicno budalastih karaktera tragikomedije koja decenijama ne silazi sa repertoara srpske stvarnosti upotpunjena sa nama koji nismo u stanju da taj cirkus proteramo iz nasih zivota, vec smo vremenom, i sami postali deo ove sveopste cirkusijade. I na kraju hvala na fotografiji koja samo upotpunjava polumrak u kome se nalazi Srbija.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.