Vulin stigao na Pale službenim automobilom pošto vlasti u Sarajevu nisu odobrile prelet helikoptera (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Zašto bi on išao naslavu o našem trošku? Slava je kućna a ne gradska . Odjednom najgori komunisti postali vernici. Ili možda prenosi poruke od Putina špijun.

  2. Volin je zaboravio na srpski svet na Kosovu. Koliko puta je bio tamo? Aaahhh, bio je mnogo puta u odbrani Kosova na TV

  3. Svaka cast vlastima u Sarajevu.Da moze da bira vecina gradjana Srbije ovu julovsku kreaturu u svoje gradove ne bi pustala.

  4. Nisu mu trebali da dozvole ulazak u BiH
    jer svojim postupcima zagorčava život
    gradjanima BiH i Srbije.

  5. Toliko je voljen i poštovan da mu je zabranjen let helikopterom. Šta ta spodoba očekuje da odlazi u privatne posete helikopterom ili automobilima na račun nas porez ika. Možda smo mi platili i njegov put kod tetke u Kanadu. Ko je on i koje zasluge ima da bi koristio lovu nas poreznika. Doduše i Toma Nikolić živi na račun države a obavlja poslove majstora za pečenje rakije u Bajčetini. Bio je predsednik više bije. Dokle bre. Šta je sa Brnabićkom možda treba doživotno da uživa u Jovankinoj vili na račun gradjana. Dosta više lopovluka i uživanja državne elite na račun nas gradjana.

  6. Malo, malo pa pljuje po Bosni. A sad mora, jadnik, autom 6 sati da se vozi po losim putevima da dodje do velegrada na Palama. Ne daju Bosanci da dodje avionom. Izgleda da ima Bosne jos.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.