"Vulin uporno krši zakon"

Ostavite komentar


  1. Naravno da krsi kad te jos drzi na slobodi za ubistvo Golubovica. Kao sto i vi necete objaviti komentar.

  2. onaj koji ludorijama i nebulozama zabavlja naciju i krši zakon kad mu se hoće, predviđen izgleda za ministra policije. vođa mu dao blagoslov, znači – nedodirljiv za zakon, pravdu, ombudsmana…

  3. I pored casnog rada zastitnika gradjana, poverenika, i ,sigurna sam jos puno drugih istih, blato koji mazu sve oko sebe Cirinele i njoj (njemu) slicni, pokrece mucninu.

  4. Gle apsurda.On jos ima smelosti da izadje sa kritikama na racun vulina a slucaj napada na gradonacelnika je samo ovlas pomenuo i to sto je Vulin to izmedju ostalog iznudio od njega.

  5. Nije toliki problem Vulin, već ogroman broj komentara u kojima se proziva zaštitnik građana!

  6. vulin je učenik mire marković i on nezna šta je vladavina prava i pravna država. nažalost to nezna ni doktor stefanović ministar policije, niti njihov šef vučić

  7. Sasa Jankovic komentarise u stilu politickog komentatora, a ne zastitnika gradjana!

  8. Nije posao zaštitnika građana da ispituje povredu policajca i eventualni napad na gradonačelnika, to je posao policije, on++ombudsman po ustavu i zakonu kontroliše upravu i to je jasno svakom ko ima p od pismenosti, izuzev botovima koji jeftinom zamenom teza hoće da ga oblate.

  9. Dal ovaj štiti mene, slobodan protok informacija il sebe? Lagano u kampanju

  10. A Janković, treba da bude zaštitnik, a ne da javno ispoljava svoje političko opredeljenje kroz raz.aktivnosti.

  11. Ima važnijih tema, kojima zaštitnik treba da se bavi i važnijih problema, koji se građana tiču.

  12. Vulin stvarno krši osnovno pravilo a to je da samo Šunatovac ima pravo da utiče i usmerava rad zaštitnika!

  13. Ako ““vako nastavi Vulin bi mog““o da pokrene pravo na ubistvo prijatelja što je nedopustivo!

  14. Zaštitnik s““ pravom smatra da nekom ko je na izborima dobio patku ne treba zabraniti da bije policajca ili Gradonačelnika jer to mu je jedino preostalo zadovoljstvo!

  15. Jankovic trazi opravdanje za nasilnike koji su napali Malog i pripadnike policije.

  16. Vulin nije vrsio pritisak na ombudsmana, samo je zatrazio da reaguje na nasilje.

  17. Ja ne razumem ko šta radi u ovoj zemlji i ko komanduje.Kao izvršni organ u Srbiji, smatram da je to premijer.Ako on ne može da reguliše rad gradskih službi u glavnom gradu,šta bi bilo da se to dogadja u većini gradova u zemlji ?Nastao bi pravi haos.Da li je premijer svestan svoje odgovornosti,pošto on vodi kolo ?

  18. Ова власт, чији је карикатурални преедставник екс-ЈУЛовац Вулин, никако да схвати да грађанин може да буде неутралан посматрач и критичар било кога ко одступа од цивилизованих демократских норми. За њу је свако "ко није са нама-наш непријатељ", стара комунистичка и фашистичка пракса. Тако и овај опасни и интелектуално ограничени лакрдијаш, који је само портпарол свега чега се други стиди. Али, шта ћете, "што дикла навикла", Мирин ђак.

  19. sledeci put ministre stavi zvonce oko vrata da znam da ide majmun a ne covek

  20. Vulin je stvarno preterao: Saša Janković nije zaštitnik Siniše Malog!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.