Vulin: Uvođenje vojnog roka košta manje od 700 miliona evra

Ostavite komentar


  1. Vidite ovako,ovo sa slike, realno se ne moze nazvati ljudskim bicem.To zapravo i nije,ovo je neka druga vrsta koja je zakrzljala u proslim stolecima,sada se samo reinkarnirala.E sad,kada neka zemlja ima ovako nesto da bude na funkciji i jos u vezi vojske,to ne moze biti ni izbliza ozbiljna zemlja.O takozvanom presidentu Srbije necemo ovoga puta jer je to posebna prica i nije za komentarisanje obicnih ljudi,pre ce biti za strucne ljude iz oblasti psihijatrije,ili kako lepo rece Lane,za Lazu (ne Ristovskog jer je taj iz istog smeca) vec zna se,ustanove.Pitanje je samo zasto se sve to desava Srbiji.E,pa zato sto Srbija okaljava davnasnje grehove.Tesko ce neko Srbiju izvuci iz ovih fekalija koje imaju inicijale AV.Tesko,braco Srbistanci. Braco Srbistanci,pretekli sa vas i braca Madjarci i Rumunci i Bugarci.Vi stojite tu na dnu i cutite.To je tako i tako treba.

    1. Emerson,Lake i Palmer:Vi ste očigledno bolesni i pod hitno bo se trebali javiti u neku psihijatrisku ustanovu. Možda nije kasno da vam pomognu.

      1. Mozda bi trebalo ti da skocis do Laze, tamo imaju odlicne sendvice i sokice. Ne daju doduse 10E al bolje ista nego nista. Od jednog bota nisam ni ocekivao da razume sta je covek napisao.

  2. Siguran sam da ce neprijatelj umreti pre nego sto nas napadne, ali od smeha kada bude saznao da je ministar vojni, dakle najbolji od nas vojno sposobnih, izbegao sluzenje vojnog roka.

  3. Nema potrebe licirati.I ovi što su rekli da će to koštati 700 milona evra to je rečeno bez ikakve analize. Analiza će tačno reći koliko će to koštati a verujem da će cifra biti daleko manja.

  4. Neka gospodin Vulin tih 700 miliona pozajmi od tetke iz Kanade, od poreza i budžeta ima da se troši na pametnije stvari.

  5. O odsluzenju vojnog roka, komentarise ministar vojske ( jadna nam bila ) koji nije odsluzio vojni rok. U ovoj Srbiji inace zemlji apsurda u kojoj nije izvrsena LUSTRACIJA onda kada je to trebalo posle petog oktobra dvehiljadite godine i moraju da se desavaju ovakvi „slucajevi“ na drzavnim funkcijama pocev od ovog JUL-ovskog visokopozicioniranog „kadra“, cuvene „vestice sa Dedinja“ Mirjane ( Milosevic ) Markovic, sefice JUL-ovske kamarile iz devedesetih u kojoj su izmedju ostalih bili upravo ovaj kobajagi ministar – kobajagi vojske Srbije a i tadasnji i sadasnji JUL-ovski propagator Zeljko Mitrovic „Pink-gebelovska propagandna spodoba“ a sada u sluzbi diktature Aleksandra Vucica. E, Srbijo pod „sljivama“ dno – dna si dotakla a mulj je islivao i olos svakojaki je zavladao, propast sa ovakvima na celu drzave jeste zagarantovana.

  6. Ne vidi nista lose o uvodjenju obaveze sluzenja vojnog roka.Barem tih nekoliko meseci moci cemo da odvucemo omladinu od rijaliti programa i gluvarenja po kaficima i kladionicama po ceo dan i noc.

    1. Šteta za tvoje dete. Ako nisi vaspitao dete na vreme, neće ti pomoći sva vojska cele planete. Dobio si glinu i isključivo ti kao roditelj praviš čoveka ili gnjidu. I to svojim primerom. Realiti u glavnom gledaju oni u čijoj kući se gleda realiti (roditelji prvi gledaju) tako da…sredi prvo svoje dvorište, a onda gledaj šta drugome fali.

    2. Vi pretpostavljate da većina mladih tako funkcioniše, ali odakle vam takva ideja? Žao mi je ali 90% mladih koji su završili školu radi i pokušava da preživi, skoro svi ispod 30 godina koje ja poznajem rade i usavršavaju se i pokušavaju da naprave nešto od sebe u ovoj državi. Služenje vojnog roka bi besmisleno oduzelo vreme većini mladih ljudi koje ja poznajem, a razmažena dečurlija, tzv mamini i tatini sinovi će svakako izbeći služenje vojnog roka pod okriljem svojih roditelja i nastaviti da odseda u kafićima 😉

  7. Pametnije je uložiti bilo kakav novac u bolnice i lekove deca nam se leče SMS-om, Škole se zatvaraju jer nema dovoljno dece, podići standard narodu vredan čoveka a ne životinjskog preživljavanja. Ali će baba Julin podmladak naravno da prikrije političke neuspehe vojskom. Ne laje pas sela radi nego sebe radi. Baba Julin mali bi da ojača svoju poziciju…na čelu kolone sa tuđom sirotinjskom decom naravno. Evo, upravo dokazuje koliko je moćniji i od Vučića….. Bogataška deca se već školuju po inostranstvu, sirotinjska večina će po njemu morati da ide kud on naredi….(Ako mu dopustimo Vođa Domanovićev će se ponoviti…)

  8. Kada je Vulin bio direktor kancelarije za KiM došlo je do nabavke kamera za video nadzor za kosovo bez tendera, već je Vulin dao posao vredan skoro milion eura svom prijatelju. Izvestaj o rezultatu ugradnje nikada nije stigao, a vulin kupio stan ubrzo (stan za koji je dobio novac od tetke iz kanade). Klasičan slučaj u Afričkim zemljama i Srbiji. Nađe se veliki besmislen projekat, dobavljači podmite političare i sve ubrzo propadne. Sada je Vulin ministar vojske. Odjefnom su se setili da uvedu vojni rok, i odjednom izlazi fantomska anketa gde svi građani žele uvođenje vojnog roka. Ne budite naivni, takva stvar zahteva mnogo opreme i mnogo novca. Da li možete pretpostaviti čiji prijatelj će biti kontaktiran radi nabavke, i u čijim džepovima ce dobar deo tog novca završiti?

  9. G.Savo sto se moje dece tice nemojte vi brinuti za njih,imam dva sina koji su na zavrsnim godinama medicinskog fakulteta u Beogradu.Oba su isto tako vaspitavana u patriotskom duhu i oba ce posle studija ostati da zive i rade u Srbiji.

  10. Može, kad ih svi vi grdni stratezi i vojne pobegulje lično zaradite, pa onda izvol’te u stroj pod ruku sa svojom decom i igrajte se vojske. SFRJ obuka i dreždanje 12-15 meseci, mada mislim da bi vam se kila istegla do zemlje kad bi vam neko dao da samo počistite dvorišta. Lezilebovići neiživljeni. Ima ona izreka, prikladna za ovakve provokatore koji ne znaju šta će sa sobom – ko priziva rat, dabogda mu u kući bio. Fala lepo, doviđenja, prijatno. More, m’rš.

  11. Prevod izjave g-dina Julina:
    – Mogu da vam radim sta hocu
    – Mogu da vas ponizavam, da vam vredjam ostatke inteligencije
    – Mogu da vas lazem bez IKAKVIH posledica
    – Mogu da lupetam, pricam bajke, niko mi nista ne moze
    – Kad vas isponizavam, odoh u stan od zenine tetke … hahahahahhahahaha
    Covek veze nema sa pojmom „sistem odbrane“. Sav ovaj spin je da zamlacuje polu-skuvanu zabu od naroda. A i da vidi kako da nadomesti sto se vojska raspada i osipa. Regrutni kapacitet je ispod 30 %. Lovacko udruzenje da nas napadne, do Beograda bi stiglo laganica. Sistem odbrane nam je u stanju podzida u Grdelici.
    Tragedija je da bi u slucaju bilo kakvog napada, SVE sendvic brigade postale nevidljive (Marko Milosevic Svilajnac ’99), lovili bi se oni koji nisu u parazitskom sistemu da idu u rov.
    Pa kad naidjete na naprednjaka, vi se toga setite, kao i kad treba da glasate.

  12. Zasto ne napisete koje neozbiljne dnevne novine su izmislile informaciju da nas uvodjenje obaveznog vojnog roka kosta preko 700 miliona? I kako su dosle do te cifre? Najneozbiljnije novine su izmislile tu cifru.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.