Vulin: Vojska je čuvar tradicije i slobode

Ostavite komentar


  1. Vojska moze biti i jeste cuvar slobode a bila bi i cuvar tradicije kada bi je vodio ministar adekvatno obrazovan i sposoban a ne Vulin koji nije adekvatno obrazovan i sposoban i nije cak ni sluzio vojsku a po tradiciji, odbranu su vodili pravi ljudi koji su navedeno posedovali a ne po partijskom dogovoru kao sto je ucinila trenutna vlada.

  2. U kom mjesecu ce biti liturgija dogodine,mozda u Julu? I koja je ovo uniforma u ministra, nije sluzbena nit poznata. Slicne koliko znam su imali Ramus Haradinaj,u Hrvatskoj HOS a u novije vrijeme Sokolska garda iz Osijeka koju je postrojavao Glavas a precjednik njegove stranke i valjda komandant tih sta vec je izvjesni gospodin Vulin. Isto se preziva samo iz Hrvatske cak i istu uniformu ima. Kako god ovo je sprdnja sa vojskom da im komanduje neko u uniformi stranog placenika,placenik izgleda ruski a uniforma m65 americka, al kad Julovci i Badnjak idu skupa onda moze sve

  3. tako je… a ministar odbrane jedan on najprezrenijih likova u drzavi srbiji….

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.