Vulin: „Vojska Kosova“ se stvara da bi pretila Srbiji i Srbima

Ostavite komentar


  1. Jedini cilj stvaranja kosovske vojske je pretnja Srbiji i Srbima. Ta politika im nikako nije dobra.

    1. Ili možda odbrana od Srba I srpskog državnog terorizma koja je trajala 100 godina.
      Svaka država ima pravo na svoju vojsku.

    2. Oostovana Gospodja Ana mi ne pretimo nikome ko preti je vas vucic sto i nakon 20godina pokazuje svoje lice da milosevic je bio dobar vodja pa zar vi ne vidite nemate oci otforite oci to je jedina resenja nece imat srbija nikad pravo da vlada u kosovu akosovo ne oreti nikome zasto srbi u gracanici u kosovo polje i osim sever mitrovice hodaju slobodni niko ih me dira vi ste naj oamentniji narod asve drzave i drugih narido nemaju oravo samo vi vauuuuu to se desi samo u srbiju i srbima

  2. Za formiranje vojske Kosova pre svega neophodne su ustavne promene i, saglasnost srpskih poslanika u kosovskom parlamentu. Posto dozvolu od Srba svakako nece dobiti, ovo je samo jos jedna u nizu propalih poruka srpskom narodu. Ali i EU mora konacno da iskaze svoj stav.

  3. Srbiju samo sa ratom moras tjerati na neka priznanja.
    Treba ojacati broj te nove vojske i biti u punom pripravnostu.
    Svi koji radi protin Republiku Kosovo protjerati u Srbiju sve redom.

  4. Udarice oni na Makedoniju, severni deo Grcke samo polako..ne stoji slucajno na zastavi tzv. drzave kosovo sest zvezdica, jedna za deo Bugarske, Grcke, Crne Gore, Kosova, Albanije, Makedonije koja ima za cilj ujedinjene velike Albanije, zivi bili pa videli.

  5. NATO se opasno igrao Balkanom. Po američkom diktatu su podržavali Albance i samo Albance. Izgubili su time Srbe. Nastala je neravnoteža. Sad Albanci traže odlazak NATO radi formiranja velike Albanije. Veliku Albaniju će kontrolisati SAD. Sad čovek ozbiljno treba da pita Evropljane – koliki je IQ kad formiraš američki jaki satelit na svom tlu?

  6. Vojska Kosova? Vojska drzave koja ne postoji? Dati ljudima od rata naoruzanje u zemlji koja nema jasne granice direktno vodi u katastrofu. Ne bi samo Srbija bila u problemu.

  7. To nikako ne treba dozvoliti, ni po jednom sporazumu koji je potpisan nije definisano da imaju na to pravo, samo hoće da provicuraju kao i uvek.

Ostavite komentar


Društvo

Ko sprečava đake da pohađaju versku nastavu: Ministarstvo prosvete za Danas povodom navoda SPC 9

Ko sprečava đake da pohađaju versku nastavu: Ministarstvo prosvete za Danas povodom navoda SPC

„Ministarstvo prosvete ne raspolaže informacijama da je bilo gde u obrazovno-vaspitnim ustanovama onemogućavano učenicima da pohađaju obavezni izborni program verska nastava, od strane rukovodilaca ustanova. Ukoliko postoje saznanja o drugačijem postupanju direktora škola, potrebno je obavestiti Ministarstvo prosvete kako bi moglo da preduzme odgovarajuće korake“.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.