Vulin: Za mene je Aleksandar Obradović špijun

Ostavite komentar


    1. Kako niko od novinara ne kontaktira poresku upravu Kanade sa pitanjem da li je tetka platila porez na tih dvesta hiljada koje je poslala ovom , ne znam kako da ga nazovem ?

    1. KAd strani državljanin („tetka“) , plaća ministra vojske , šta je onda to ?KAkve je on vojne tajne prodao za 200000 evra ?

  1. Tako mozete druze vulin kod kuce da razgovarate sa zeninom gospodjom tetkom. U javnost ne smete iznositi krsenje pretpostavke nevinosti jer nikakve optuznice ni procesa sudskog protiv Obradovica jos nema. Nesto ste pre vremena iskocili iz rupe verujuci da je youtube dovoljna odbrana za sve vas umesane u trgovinu oruzjem iz Krusika i inih mesta ?

  2. Neka je. Za nas je, recimo, Vulin dezerter, izdajnik, uvlakač, julovski parazit i humanoid.

  3. Ako je Obradovic spijun, Vulin je dezerter..Izbegao je redovnu mobilizaciju , a puva se sa kursom i vodi vojsku. Uzas. Banana Republika

  4. A za mene je Aleksandar JUL-in Vulin „greska prirode“ i jedan obican dezerter kome je Vojska Srbije omogucila da „plagira“ vojni rok i da se kostiminira u razne vanserijske i standardne „uniforme“ koje nisu u zvanicnom vojnom asortimanu Vojske Srbije. Jednom JUL-in zauvek VULIN.

  5. A za mene ti si privid coveka ali to je danas u Srbiji preporuka. Zato se egzodus ne moze zaustaviti.

  6. Kad su toliko intenzivno pratile kako ne videse sumu od jednog drveta u vezi sa aferom Krusik! Nije stvar u pracenju per se nego u drzavnim institucijama koje vise ne postoje i nalaze se pod kontrolom Vucica/SNS!

  7. Prate li te iste službe i ministra Vulina? Pitam onako, neobavezno, kladila sam se sa komšijom.

    1. Itekako ga prate , ne pust …. I sve je “ zateftereno “ za “ nedaj boze “ kada ce se sluzbe pravdati da spasu svoje privilegije i sacuvaju svoju kozu

  8. Gde li si samo ti stekao to znanje da proceniš ko je, a ko nije špijun. Jel u vojsci koju si izbegao ili uz bazen u Hajatu gde si boravio sve vreme dok se bombardovao Beograd. Ti bre ne razlikuješ tenk od kombajna, a pušku od vile, a ekspert si za špijunažu. Jel si to u Julu usavršio gde ste svi jedan drugome radili o glavi i denuncirali Velikoj Mami da vas pomazi po glavi i da vam uhljebljenje. A posle ste, mamu zamenili tetkama, ujnama i politićkim „kujnama“…. Ma, divota, blago nam s vama.

  9. Tvoje mišljenje, tvoja stvar. Čak i da se neko složi sa tim, časnije je biti špijun nego dezerter.

  10. tRodila te tetka tako pametnog pa kad stte znali gde je svaki metak prodat, kad ste vec godinu dana znali za spijune, kako je onda ugrozena bezbednost Srbije, sta vise glumite, pa vi ste nivo jedne male mesne zajednice, to vam je najveci domet, a kad ste prodali municuju Poljskoj, pa onda je Vucic u cetiri oka upozorio Putina da ce mozda biti dato Ukrajini, d i v n o

  11. Kradja, trgovina uticajem i dr. su poverljive bezbednosne informacije?
    Kaze čovek koji je izbegao služenje vojnog roka.

  12. Vuline, ti si nesmotreno i glupo pred svima dokazao da si kriminalac pomognut od „tetke iz Kanade“.

  13. koji nije pružio dokaz da mu je teta pozajmila novac za stan. Niti si pokazao pasoše da vidimo te prelaske kanadske i naše granice, niti je teta dokazala da je taj novac podizala iz banke kako bi ti ga pozajmila.

  14. Pitam se pitam. Kakva li je naša vojska sada. Da sam pukovnik ili neki čin u vojsci i da treba da salutiram Vulinu, ja bih izvršio sepuku. Sve je jasno. Pozdrav

  15. Za mene je Vulin diler droge.U službenom autu njegovog ministarstva pronadjena je droga,to je jedan dokaz.A drugi dokaz je to što je bio sa Zoranom Babićem u staklenicima gde je pre par dana pronadjena ogromna proizvodnja marihuane.Neka tetkino mezimče objasni šta je radio tamo?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.