Vulinu dodeljena i Zlatna plaketa za lični doprinos razvoju vazduhoplovnog sporta

Ostavite komentar


    1. Bogami bi potomci Mišića,Stepanovića,Putnika,trebalo da se zabrinu,jer ako se ovako nastavi ovaj će dobiti više odlikovanja od njih,bez da je pusku video i drzao(ne računamo kurs od 10-15 dana)

    2. Bogami bi potomci Mišića,Stepanovića,Putnika,trebalo da se zabrinu,jer ako se ovako nastavi ovaj će dobiti više odlikovanja od njih,bez da je pusku video i drzao(ne računamo kurs od 10-15 dana)

  1. Mislim da bi trebalo i svim drugim osobama sa posebnim potrebama, a u skladu sa svim međunarodnim strategijama, omogućiti da dobiju istu motivaciju da bi iskoristili svoju preostalu sposobnost i bili srećni kao on.

  2. Kad ovo procitah, svatih da mi je draze da cujem rec“vazduPlohov“ od svake vazduhoplovne gluposti u kojoj ucestvuje doticni letac.

    1. Babiċa treba „nagraditi“ sa nekoliko godina, za letenje kolima po autoputu.

  3. Kad vojnik „naturscik“ svaki dan dobija priznanja od profesionalaca po principu „sodadjija za bozaciju“ da li da ocekujemo da ce ga odlikovati ostali vodovi vojske pa da ima najvise vojnih odlikovanja od svih oficira VRS zajedno pa je red da ostane na mestu ministra vojnog.
    No, sta bi on radio kad ne bi bio ministar? Gde je ranije radio? Nigde?! Znaci jednim skokom iz nicega pravo na celo vojnog ministarstva. To izaziva zebnju. Vanredno stanje je uvedeno na predlog ministra vojnog. Kako je doneta odluka da vojsku sa dugim cevima seta Knez Mihailovom a u pitanju je bila pojava, da neverujete, virusa. Razlog necemo nikada razumeti jer je besmislen.To izaziva strah od buduce mogucih nerazumnih i brzopletih odluka na pjavu nekog „ociglednog neprijatelja“.

    1. Ne MIMA nije niotkuda doleteo je iz ministarstva za Rad zapošljavanje i socijanu politiku. Tamo se ostručio za ministra. Sad ga motivišu da može i da poleti. Na žalost on i njegov naslednik su ovo ministarstvo satrli sad dele po neku masku da manje luče pljuvačku od gladi.

  4. Zemlj a sa tolikom tradicijom puna vojnika i generala koji mozda to i zasluzuju. Ali malo malo dobija covjek : tetka iz kanade ivanjica ni vojni rok nije odsluzio. Dno dna

    1. Gde on živi,jednog čoveka koji je samopreuzeo jedan od najboljih aeroklubova u zemlji pitao je novinar zašto nema sportista u klubu,on je odgovorio da smo mi u kapitalizmu i da može da leti samo onaj koji ima para,taj čovek je tragično nastradao u avionskoj nesreci.

  5. Ja se nadam da ce je i meni dodeliti pod hitno jer sam se dobro pokazao u trbusnom plesu!!!!!!!

  6. Ako dokaze da ume da leti, eto mu parce lima koje je dobio.U medjuvremnnu dj zeks ubija ugrozene ptice helikopterom za koji niko ne moze da mu zabrani prelete.

  7. Besplatno koriste vojne aerodrome. Tuzili ministarstvo odbrane jer su aerodromi navodno njihovi. Ministar se dogovara sa mafijasima prima plakete

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.