YIHR: Nebojša Pavković na javnom času, da odgovaraju direktorka škole i gradonačelnik

Ostavite komentar


  1. Ne moze biti osudjen pred MKSJ jer je Kosovo sastavni deo Srbije po rezoluciji 1244,i kao takvo podleze krivicnom zakoniku Srbije.

  2. E šteta što ne možete dva puta da prodajete srpske generale. Sram vas bilo. Ne smeta vam Haradinaj, Tači, Jašari… ali vam smetaju oni koji su branili Srbiju. Kad ćete i posadu koja je oborila „ponos Amerike“ da počnete da omalovažavate?

  3. Нато авиони сејали смрт а Генерал Павковић осуђен и сада ми треба да ли смо ми морони и треба да поверујемо суду који је ослободио Харадија, Орића и Готовину а око пола милиона Срба протерано са својих огњишта?

  4. Jesu li ti mladi /““?/ sledbenici neke profašističke sekte ili tolike neznalice da sebi daju za pravo da izvrću naše istorijske nepravde, boli i mnoge grobove mladih koji su svoju zemlju voleli više od života, kaoi njihovi komandanti čija je zapovest uvek bila “ za mnom“! Velika sramota užasnih neznalica i neprijatelja roda svoga. Nesvesni ili potplaćeni?

  5. E stvarno ste jadni .Sudite Pavkoviću a velicajte orlića ili hrvatske generale ,jadna je ovo srbija sa vama takvima u njoj .Jedina zemlja moja je svoje ljude isporučila Hagu koji je stvorio sud da se sudi u ratu u bivšoj jugoslaviji niko osudjen drugi do Srbi znači da u tim ratovima nije se niko borio samo su Srbi sve redom ubijali i klali ,toliko ste jadni i propali toliko svoju zemlju blatite toliko svoj narod ponizacate da se i ne pitam što srbi beze iz srbije ovde je ostalo samo go izdajnik i ovi koji to gledaju i krste se ne čudi me što prelaze u katoličku veru u hrvate jer mrzeti srbe je oprošteno drugima ali svoj kad mrzi svog ništa gore nema ,sutra kad počne rat mesaj bože ne treba ratovati nek ratuju ti što optužuju one koji su se borili i krv prozivali za ovu zemlju.

  6. Sve dok su u srbiji razni ,Canci, kandicka i nevladine organizacije osnovane iz stranih centara i organizacije ovakve omladine mi nigde nećemo stići, nemora svet da nas mrzi mrzimo se mi medju sobom nemačka ,iralija ,japan ,bigarska toliko su pobili u drugom svetskom ratu a niko ih nije proglasio genocidnim narodom a nas francuzi do kojih smo drzali da su nam prijatelji su predlagali da nas proglase genocidnim samo što smo čuvali bivši jugoslaviju čuvali i branili svoj narod i da nije bilo ruskog ambasadora pri UN oni bi nas proglasili toliko smo jadni i sa ovakvom omladinom i ovakvim organizacijama.

  7. General gospodin Nebojša Pavković je heroj i junak ne samo Srba i Srbije već svih naroda i država koje se bore protiv terorizma i zla koje donose sa sobom oni koji su nas bombardovali I oni koji su ga osudili u tom djavoljem sudu. Živeo naš general živela Srbija.

  8. Ne radi se ovde o sektašima niti o neznalicama već se radi o Soroševim plaćenim jurišnicima koji se zalažu da Srbija treba da prizna takozvanu državu Kosova Republjik i smeta im to što se našoj deci u školama priča o patriotizmu i junaštvu onih koji su Srbiju branili od albanskih terorista koje je putem zločinačkog bombardovanja podržavao NATO. Zato se i oglašavaju ovakvim bljutavim saopštenjima.

  9. Meni bi bilo zanimljivo da znam ko je osnivač te inicijative mladih za ljudska prava i ko to plaća. A zašto vi to prenosite ne moram da pitam jer mi je jasno.

  10. Свака част организаторима, треба их наградити и да се то објави у средствима информисања. Живео генерал.

  11. Mladi su u pravu. Jadna je zemlja koja ne poštuje mladost. Vlast egzistira zahvaljujući starima. I ja sam stara. Od kud nam pravo da da trasiramo život onima koji koji ostaju. Mi smo dovoljno upropastili. Zato ne smetajmo više.

  12. Glavno je da su gradjani Kaca svoju decu poslali na truli Zapad i groznu Ameriku da zive,a oni srbuju.

  13. A ko je osudio Pavkovića
    Isti oni koji su napali Srbiju
    Sram vas bilo
    Priznajete fašistički i inkvizicijski sud i istinske heroje osuđujete
    Šta je trebao da radi Pavković komadant Vojske Srbije,da potpiše kapitulaciju
    To bi po vama bilo ispravno izdajnici

  14. Pa našoj deci promovišu prave vrednosti,divni primeri- ništaci iz raznih društvenih miljea!!!

  15. Da li je moguce da osudjene ratne zlocince dovode i u skole?
    Na Kosarama su ginuli lepi golobradi mladici.

  16. Ko su bre ovi!?Osuđen zato što je branio svoju zemlju,jer mu je to posao,jer se za to školovao.Dokle će ovde u Srbiji da trpimo raznorazne NVO bitange.

  17. Њега су осудили његови непријатељи. Он се борио за своју земљу. Свака част, генерале!

  18. Pa ti mladi koji su protiv svega u Srbiji su clanovi SKOJ-a.Sad su samo uzeli neko drugo ime ali vidi se da su to unuci udbasa i oznasa.

  19. Gde je taj heroj da sada odreaguje na vlast koja saradjuje sa NATO?

  20. Komandanta nase vojske je NATO audio kao ratnog zarobljenika, a prikazao to kao sudjenje ratnom zlocincu. Dvojni standardi, lazi I prevare su poznati metod okupatora koji cini ratne zlocine po celom svetu. A nasi gradjani koji I’m sluze u domacim medijima samo rade svoj posao. Tuzno.

  21. Takvim ništa ne odgovara u ovoj zemlji!? Njima će zapad da donese na tanjiru demokratiju,novac ,slobode i oduzeti im prethodno pamet.

  22. Urednik i vi treba da se zamislite posle ovih svi komentara da li ste toliki srbomrsci i da li vrede te pare sto vas finansiraju iz evrope da ovako omalovazavate srbe i svoju zemlhu u kojoj zivite.Treba imati malo dostojanstva

  23. …i kako reče naš Blaženopočivši Patrijarh Pavle: „Patriotizam je ljubav prema svom narodu, a nacionalizam je mržnja prema drugim narodima“
    General je uvek bio patriota, a nikada nacionalista!
    Kakvi sudovi – takve i osude!
    Do danas sam vas i čitao, a od danas „Danas“ BLOCK!!!
    A vi nastavite da pljujete po Srbiji i srpskim svetinjama i herojima…

Ostavite komentar


Društvo

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću 10

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću

U sudnici Okružnog zatvora u Beogradu sutra će biti održano pripremno ročište pred početak suđenja Urošu Blažiću, okrivljenom da je u Malom Orašju i Duboni iz automatske puške i pištolja 23. maja prošle godine ubio devetoro mladih i pokušao da ubije još 20, od kojih je 12 teško ranio.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.