Yukom: Diskriminacija građana starijih od 65 godina tokom vanrednog stanja

Ostavite komentar


  1. Sto se glupirate ljudi?? Zar nemate o nicemu drugom da razmisljate?? Pa vas za gradjane starije od 65 godina zabole, kao za lanjski sneg. Ja imam 72 godine i nisam osetio nikakvu diskriminaciju, a vi odjednom postaste dusebriznici. Ko vise brine, konzorcijum SNS-a ili vi svi skupa koliko vas ima?? Pored toliko tema koje vam konzorcijum svakodnevno servira, vi ste nasli da brinete o diskriminisanim penzionerima.

  2. Pa i sada vlada konfuzija ( doduse nesto manja) u celom svetu od covida19. I, sad ce Yucom da nas ,,stiti,, i ,,brani,, nasa prava na slobodu ect ,od prava na zdravlje i zivot! Imam utisak da je demokratija izmisljena samo zato da bi se za nju borile na stotine raznih nevladinih i dr.organizacija i ubedjivale gradjane u neka prava i slobode koje im ,,ugrozavaju,, vlasti .

  3. 2 mjeseca nisam mogao da koristim automobil a morao sam da platim registraciju 12 mjeseci

  4. Dobro, slazem se. Ali, koje je moje pravo povredjeno? Ovo pitam jer mi je Poverenica za ravnopravnost jos pre dva meseca odgovorila na moju prituzbu da nema diskrimincije u slucaju desetina hiljada preduzetnika koji su navrsili 65 plus, a nemaju pravo na bespivratnu pomoc drzave po Uredbi od 10. 04. iako imaju iste obaveze prema drzavi kao i oni koji su mladji od 65 Dokaz vam saljem vec sutra.

  5. Zašto se niko ne bavi diskriminaciojom ljudi u domovima za stare. Njima je zabranjen izlazak iz doma već 6 meseci, zabranjene su posete. Znate li kako to utiče na njihovo mentalno zdravlje. Pa mi smo svi hteli da poludimo kad su nas zatvarali samo vikendom. Gde us zaštitnici ljudskih prava, pravnici humanitarci?

Ostavite komentar


Društvo

Ćuprija i danas najtopliji grad u Srbiji 9

Ćuprija i danas najtopliji grad u Srbiji

Najtopliji grad u Srbiji i danas je Ćuprija, gde je u 15 časova temperatura vazduha iznosila čak 41 stepen Celzijusov, dok je 40 stepeni izmereno u Smederevskoj Palanci, a 39 u više od deset gradova širom zemlje.

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.